Libnet.ro
UNICEF

22:15

Circa 18 persoane au fost ranite in urma cutremurului din Iran

Antena3 Antena3,
Circa 18 persoane au fost ranite in urma cutremurului din Iran

Cutremurul de 6,2 grade, care a avut loc marti in provincia Kerman, Iran, a produs numeroase pagube. Aproximativ 18 persoane au fost ranite si 20 de case au fost distruse. Din fericire, nu exita. continuă pe Antena3

VIDEO Iran: 18 persoane au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudine de 6,2 de marti

18 persoane au fost ranite, iar 20 de case au fost distruse, in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,2, care a avut loc, marti, in provincia Kerman, din Iran, relateaza Reuters.

Accident pe Autostrada Bucuresti - Pitesti intre un TIR, un microbuz si un autoturism: trei persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti si in care au fost implicate trei autovehicule. La aceasta ora, traficul este blocat.

UPDATE VIDEOAccident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 15 au fost ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti. Microbuzul facea curse intre Praga si Orheiul Secuiesc, cele doua persoane decedate fiind cetateni moldoveni. Potrivit ultimelor informatii, 15 persoane au fost ranite, dar doar sapte au ajuns la spital, restul refuzand internarea. Accidentul a avut loc duminica dimineata pe DN 15, intre localitatile Borsec si Tulghes.

UPDATE Accident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 15 au fost ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti, transmite Digi 24. 28 In acest moment avem doua persoane decedate si 15 pacienti raniti. Opt au refuzat transportul la spital, a precizat seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita.

UPDATE11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital

Doua dintre cele trei persoane ranite in urma accidentului rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti au fost transportate la spital. In accident au fost implicate trei autovehicule, relateaza News. ro. La aceasta ora, traficul este blocat.

Accident rutier grav in judetul Harghita: doua persoane au murit, alte sapte au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte sapte, intre care un copil de doi ani, au fost ranite, intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata pe DN 15, in judetul Harghita, si in care a fost implicat un microbuz in care se aflau douazeci de oameni.

Accident grav in Suceava: O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs duminica pe DN 2, in judetul Suceava. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, informeaza HotNews. Accidentul s-a produs.

Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Cinci persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in Capitala in noaptea de luni spre marti si in care au fost implicate o masina a Jandarmeriei si un autoturism. Patru dintre raniti sunt jandarmi, potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei.

UPDATE Accident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 18 sunt ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti, transmite Digi 24. 29 O reprezentanta a ISU Harghita a spus ca, din primele date pe care le avem pana in acest moment se pare ca doua persoane sunt decedate, un barbat si o femeie, patru in stare grava, 14 raniti usor.

Fost ministru al apararii din Canada: Pamantul este vizitat de zeci de ani de extraterestri

Exista sau nu exista? Aceasta e intrebarea. Un fostu ministru al apararii din Canada considera ca extraterestrii au vizitat cu regularitate Pamantul timp de zeci de ani. El mai insinueaza ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )