Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Cinci persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in Capitala in noaptea de luni spre marti si in care au fost implicate o masina a Jandarmeriei si un autoturism. Patru dintre raniti sunt jandarmi, potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei. continuă pe Adevărul

Arges: Sase persoane, ranite intr-un accident provocat de un sofer care a adormit la volan

Sase persoane, intre care un copil im varsta de cinci ani, au fost ranite intr-un accident produs sambata in judetul Arges, in comuna Pietrosani, primele date ale politistlor aratand ca un sofer care iesise din schimbul al treilea a adormit la volan, iar autovehiculul pe care il conducea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un altul, informeaza news. ro.

Un mort si trei raniti intr-un accident produs pe DN 2, in Suceava

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc astazi pe DN 2, in judetul Suceava.

Un mort si trei raniti intr-un accident produs pe DN 2, in Suceava; traficul este blocat

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, in judetul Suceava, traficul rutier fiind locat la aceasta ora, anunta News. ro.

Trafic rutier blocat pe DN3, la Lehliu din cauza unui accident cu 6 victime

Traficul rutier a fost blocat duminica, in jurul pranzului, in zona localitatii Lehliu din cauza unui accident rutier produs pe DN3, soldat cu sase persoane ranite, dintre car euna mai grav.

Gheorghe Zamfir a ajuns la spital. Naistul a fost victima unui accident stupid

Un moment de usoara neatentie, un pas facut gresit la coboratul scarilor si Gheorghe Zamfir a ajuns in postura de victima a unui banal accident produs pe scarile blocului in care.

Cinci persoane, ucise in Ucraina, in confruntari intre armata si rebelii separatisti

Cinci persoane, intre care se numara si patru soldati ucraineni, au fosr ucise, astazi, in estul Ucrainei, in confruntari intre armata ucraineana si rebeli separatisti prorusi, informeaza AFP.

Cinci persoane au fost ucise in Ucraina, in confruntari intre armata si rebelii separatisti prorusi

Cinci persoane, intre care se numara si patru soldati ucraineni, au fost ucise, sambata, in estul Ucrainei, in confruntari intre armata ucraineana si rebeli separatisti prorusi, informeaza AFP.

Accident pe Autostrada Bucuresti - Pitesti intre un TIR, un microbuz si un autoturism: trei persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti si in care au fost implicate trei autovehicule. La aceasta ora, traficul este blocat.

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN3, la Lehliu. Un accident cu 6 victime blocase circulatia

Traficul rutier a fost blocat duminica, in jurul pranzului, in zona localitatii Lehliu din cauza unui accident rutier produs pe DN3, soldat cu sase persoane ranite, dintre care una mai grav.

VIDEO Copil ranit intr-un accident produs langa Buzau. Un autoturism a intrat intr-un stalp

Un grav accident petrecut in aceasta seara in satul Scurtesti, comuna Vadu Pasii, s-a soldat cu ranirea a doua persoane. Una dintre victime are 9 ani. Un Daewoo Nubira in care se aflau doua persoane s-a oprit intr-un stalp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )