Libnet.ro
UNICEF

12:45

Circa 80 de oficiali din statele UE au fost declarati indezirabili in Rusia

Antena3 Antena3,
Circa 80 de oficiali din statele UE au fost declarati indezirabili in Rusia

Dupa ce trei deputati olandezi, care doreau sa efectueze o vizita in Rusia, au fost nevoiti sa-si anuleze calatoria intrucat MAE rus le-a refuzat viza, ministrul olandez de externe Mark Rutte a anuntat. continuă pe Antena3

80 de oficiali din statele membre ale Uniunii Europene, declarati indezirabili in Rusia

Ministrul olandez de Externe a anuntat ca a primit din partea Moscovei o lista cu aproximativ 80 de oficiali din statele membre ale Uniunii Europene care au fost declarati indezirabili in Rusia, transmite agentia.

Rusia raspunde sanctiunilor. 80 de oficiali din Uniunea Europeana, declarati PERSONA NON-GRATA

Mark Rutte, seful diplomatiei olandeze, a declarat ca ministerul pe care il conduce a primit de la Kremlin o lista cu 80 de oficiali din statele membre ale Uniunii Europene care au fost declarati indezirabili in Rusia.

Moscova a prezentat o lista cu circa 80 personalitati politice interzise in Rusia

Moscova a prezentat o lista cu circa 80 personalitati politice europene care nu vor mai putea intra pe teritoriul Rusiei, a anuntat vineri premierul olandez Mark Rutte, ca raspuns la sanctiunile europene ce au urmat anexarii Crimeii si conflictului din estul Ucrainei, scrie AFP.

Atac ARMAT intr-un centru comercial din Statele Unite. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit intr-un incident armat produs marti dupa-amiaza intr-un centru comercial din statul american Dakota de Nord, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Incidentul a avut loc la un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )