Libnet.ro
UNICEF

13:00

Circulatia in mai multe zone din Satu Mare este blocata din cauza ploii

Adevărul Adevărul,
Circulatia in mai multe zone din Satu Mare este blocata din cauza ploii

Pasajele Soarelui si Botizului din Satu Mare sunt impracticabile sambata, 13 mai, din pricina ploii, pentru soferi. Pe mai multe strazi din Satu Mare apa masoara zeci de centimetri. continuă pe Adevărul

Circulatia in mai multe zone din oras este blocata din cauza ploii

Apa de ploaie s-a adunat in Pasajele Soarelui si Botizului si le-a facut impracticabile pentru soferi. Canalele refuleaza apa adunata din alte zone. Si pe alte strazi apa masoara zeci de centimetri.

LIPSESC MEDICAMENTE ESENTIALE PENTRU PACIENTI! Protest spontan la spitalul judetean din Satu Mare (VIDEO)

Protest la Spitalul Judetean Satu Mare. Zeci de angajati au iesit, vineri dimineata, in curtea institutiei suparati ca nu au medicamente importante pentru pacienti, informeaza B1 TV. Este vorba despre an.

Protest la spitalul judetean din Satu Mare! Lipsesc medicamentele esentiale pentru pacienti - VIDEO

Zeci de angajati Spitalului Judetean Satu Mare au iesit in curtea institutiei sa protesteze din cauza crizei de medicamente, potrivit portalsm. ro. Directorul medical, dr. Dumitru Fanea a demisionat din.

Sute de tineri studenti la Cluj, interesati de joburile din Satu Mare

Tinerii au facut cunostinta cu oferta de locuri de munca din orasul natal prin proiectul Satu Mare te asteapta acasa, o initiativa a primariei de a intineri orasul prin aducerea acasa a absolventilor din centrele universitare.

Hidrologii trag un semnal de alarma! E cod rosu de inundatii pe raul Tutova! Mai multe rauri din Moldova, sub cod portocaliu si galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata seara, o avertizare Cod rosu de inundatii, valabila pe raul Tutova, pe raza judetelor Bacau si Vaslui,.

Cod galben de ploi abundente pentru mai multe judete din zona Moldovei: Avertizarea, valabila pana duminica dimineata (FOTO)

Meteorologii au emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente, valabila pentru judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui. Potrivit Administratiei Nationale de.

Medicii Spitalului Judetean Satu Mare au oprit activitatea. Criza de medicamente i-a scos in strada

Peste 200 de medici ai Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare au protestat mai bine de o ora din cauza lipsei de medicamente de urgenta din spital. Ei afirma ca achizitiile au fost blocate intentionat.

Satu Mare: Trei afgani, retinuti la granita cu Ungaria. Printre persoanele retinute se afla doi minori

Trei cetateni afgani ascunsi intr-un camion ce transporta pneuri au fost descoperiti de politistii de frontiera de la SPF Beveni, din judetul Satu Mare, in urma unui control in trafi, potrivit.

VIDEO Protest la Spitalul Judetean Satu Mare. Medicii spun ca lipsesc medicamente de baza, cum ar fi cele pentru oprirea sangerarilor sau antibioticele

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean Satu Mare au iesit vineri dimineata in curtea institutiei pentru a protesta fata de lipsa medicamentelor necesare, potrivit Portalsm. ro.

Compania Kaspersky sustine ca Rusia este tara cea mai afectata de atacul informatic din ultimele doua zile. Au fost lovite mai multe banci si reteaua feroviara

Mai multe banci din Rusia au fost tinta unui atac cibernetic masiv, iar sistemele informatice ale companiei nationale ruse de cai ferate sunt de asemenea afectate, au anuntat sambata unele dintre aceste institutii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )