Libnet.ro
UNICEF

22:00

Circulatia METROULUI din Paris a fost intrerupta din motive de SECURITATE

România Liberă România Liberă,
Circulatia METROULUI din Paris a fost intrerupta din motive de SECURITATE

Traficul pe cinci linii ale retelei de metrou din Paris a fost intrerupt, marti, pentru scurt timp, din motive de securitate. continuă pe România Liberă

Miracolul din Paris: un american a supravietuit atentatelor din Franta dupa ce scapase si din atentatele de la 11 septembrie din New York

Un cetatean american a supravietuit atat atentatelor din Paris de acum o saptamana 13 noiembrie), dar si atentatelor din New York din 11 septembrie 2001, scrie Le Monde. Matthew asa cum vrea sa fie cunoscut cetateanul american) a fost ranit de teroristii islamisti in sala de concerte Bataclan, dar a fost salvat din carnagiu de un ziarist Le Monde, care statea vizavi de sala.

Ministrul german de Externe, DEZVALUIRI despre noaptea atentatelor din Paris

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, care se afla pe Stade de France alaturi de presedintele francez, Francois Hollande, in noaptea atentatelor din Paris, a dezvaluit ca Hollande a fost in stare de soc cand a aflat ce s-a intamplat, dar si-a pastrat concentrarea si hotararea.

Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare de la ATENTATELE din Paris

Jurnalisti ai publicatiei Daily Mail au cumparat cu 50. 000 de euro o inregistrare video din timpul atentatelor din Paris.

SCANDAL in Franta. Un preot francez, despre victimele din Paris: Erau siamezii teroristilor

Un preot catolic francez, Herve Benoit, a starnit un val de critici in Franta, dupa ce a scris, intr-un editorial, ca victimele din Paris erau siamezii teroristilor si ca si-au meritat soarta, pentru ca au participat la concertul trupei rock Eagles of Death Metal, care l-a chemat pe Satana.

Atentatele din Paris: Atacurile islamofobe din Marea Britanie, in crestere cu 300 %

Dupa atentatele din Paris, circa 115 agresiuni islamofobe s-au inregistrat in Marea Britanie, ceea ce reprezinta o crestere de 300%, a indicat luni asociatia specializata Tell Mama.

VIDEO. Celine Dion a cantat in memoria victimelor atentatelor din Paris

Celebra interpreta Celine Dion a cantat, duminica, melodia Hymne a lamour in memoria victimelor atentatelor din Paris, la American Music Awards 2015.

Traficul pe cinci linii de metrou, intrerupt pentru scurt timp in Paris, din motive de securitate

Traficul pe cinci linii ale retelei de metrou din Paris a fost intrerupt, marti, pentru scurt timp, din motive de securitate, la cererea politiei franceze, iar statia de metrou de la Republique a fost evacuata, informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Barbatul care l-a cazat La Saint-Denis pe Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor din Paris, ramane in arest. Sapte persoane au fost eliberate

Sapte dintre cele opt persoane retinute miercuri in timpul raidului politiei de la Saint-Denis, la periferia Parisului, au fost eliberate, in timp ce barbatul care i-a furnizat apartamentul lui Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor din 13 noiembrie, ramane in arest preventiv, informeaza Mediafax.

Trei militanti SI, arestati in Antalya in legatura cu atacurile din Paris

Trei presupusi militanti ai gruparii Stat Islamic, inclusiv un belgian suspectat ca a explorat tinte pentru atacurile de la Paris, au fost arestati in provincia Antalya, din sudul Turciei, relateaza pubicatia Today039;s Zaman in editia online de sambata.

Atentatele din Paris: Stapanul lui Diesel a dezvaluit cum a murit cainele politist in Saint-Denis

Stapanul cainelui politist care a fost omorat in timpul asaltului de la Saint-Denis a explicat, la postul de radio francez RMC, imprejurarile care au dus la moartea femelei de ciobanesc belgian, Diesel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )