Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atentatele din Paris: Atacurile islamofobe din Marea Britanie, in crestere cu 300 %

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Atacurile islamofobe din Marea Britanie, in crestere cu 300 %

Dupa atentatele din Paris, circa 115 agresiuni islamofobe s-au inregistrat in Marea Britanie, ceea ce reprezinta o crestere de 300%, a indicat luni asociatia specializata Tell Mama. continuă pe România Liberă

Atentatele din Paris: Unul dintre teroristii kamikaze a intrat in Europa prin Grecia

Unul dintre teroristii kamikaze care au participat la atentatele din Paris de acum o saptamana, fusese verificat pe 3 octombrie, in acelasi timp cu un altul care se infiltrase printre imigranti proveniti din Siria, a anuntat vineri justitia franceza, potrivit Agerpres.

Romanii care au murit in atentatele din Paris, inmormantati in capitala franceza

Tinerii decedati in atentatele de vinerea trecuta, din Paris, Lacramioara Pop si Ciprian Ionut Calciu, vor fi inmormantati, sambata, in Capitala franceza.

Scriitorul Michel Houellebecq ii acuza pe politicieni ca au creat conditiile ce au dus la atentatele din Paris

Scriitorul Michel Houellebecq i-a criticat violent pe politicienii francezi, de la presedintele Francois Hollande la predecesorul acestuia, Nicolas Sarkozy, acuzandu-i in mod public ca au creat conditiile care au condus la comiterea atentatelor de la Paris, informeaza nouvelobs. com.

Atentatele din Paris: Stapanul lui Diesel a dezvaluit cum a murit cainele politist in Saint-Denis

Stapanul cainelui politist care a fost omorat in timpul asaltului de la Saint-Denis a explicat, la postul de radio francez RMC, imprejurarile care au dus la moartea femelei de ciobanesc belgian, Diesel.

Miracolul din Paris: un american a supravietuit atentatelor din Franta dupa ce scapase si din atentatele de la 11 septembrie din New York

Un cetatean american a supravietuit atat atentatelor din Paris de acum o saptamana 13 noiembrie), dar si atentatelor din New York din 11 septembrie 2001, scrie Le Monde. Matthew asa cum vrea sa fie cunoscut cetateanul american) a fost ranit de teroristii islamisti in sala de concerte Bataclan, dar a fost salvat din carnagiu de un ziarist Le Monde, care statea vizavi de sala.

Marea Britanie aloca 17 miliarde de euro pentru lupta contra terorismului. Ce achizitii militare sunt planificate

Marea Britanie va aloca fonduri suplimentare de 12 miliarde de lire sterline 17 miliarde de euro) pentru capacitati militare, in scopul intensificarii operatiunilor impotriva organizatiilor teroriste.

Cum ar putea fi afectat dreptul romanilor de a munci in Marea Britanie de referendumul asupra ramanerii in UE. Ministrul britanic pentru afaceri europene: Nu dorim cote, ci libertatea de a ne organiza sistemul social

Referendumul prin care se va decide daca Marea Britanie va continua sau nu sa ramana in Uniunea Europeana ar putea fi organizat in 2016, iar rezultatul sau final poate influenta soarta a zeci de mii de romani care muncesc in Anglia. Obiectivul clar al guvernului Cameron este sa asigure un pachet de reforme care sa-i permita sa duca o campanie activa pentru ramanerea in UE, a declarat pentru HotNews ministrul britanic pentru afaceri europene, David Lidington.

Marea Britanie isi va majora bugetul pentru masuri anti-teroriste cu 30% in urmatorii 5 ani

Fondurile dedicate de Marea Britanie masurilor anti-terorism vor creste cu 30%, a anuntat duminica ministrul britanic al Finantelor, George Osborne. Trebuie sa luam decizii dificile de a reduce bugete din alte parti pentru a suplimenta echipamentele militare si pentru a putea creste bugetul pentru lupta impotriva terorismului cu 30%, a declarat George Osborne intr-o emisiune la BBC, potrivit AFP.

VIDEO. Celine Dion a cantat in memoria victimelor atentatelor din Paris

Celebra interpreta Celine Dion a cantat, duminica, melodia Hymne a lamour in memoria victimelor atentatelor din Paris, la American Music Awards 2015.

Ministrul german de Externe, DEZVALUIRI despre noaptea atentatelor din Paris

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, care se afla pe Stade de France alaturi de presedintele francez, Francois Hollande, in noaptea atentatelor din Paris, a dezvaluit ca Hollande a fost in stare de soc cand a aflat ce s-a intamplat, dar si-a pastrat concentrarea si hotararea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )