Libnet.ro
UNICEF

08:00

Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, interzisa in mai multe comitate din Ungaria

B1 B1,
Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, interzisa in mai multe comitate din Ungaria

Autoritatile de la Budapesta au decis, sambata seara, sa interzica circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone in mai multe comitate din cauza poleiului. Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5. continuă pe B1

Circulatia vehiculelor grele limitata in Ungaria.

Circulatia vehiculelor grele de peste 7,5 tone a fost interzisa in mai multe departamente din Ungaria din cauza poleiului, au anuntat autoritatile ungare sambata seara la Budapesta, informeaza Agerpres. Circulatia vehiculelor grele de peste 7,5 tone este interzisa in departamentele Somogy, Zala, Fejer si Tolna din cauza conditiilor extrem de dificile datorate poleiului, a anuntat Ministerul de Interne. Departamentele vizate sunt situate in sud-vestul tarii. Politia este in alerta in .

MAE: Politia ungara a decis directionarea camioanelor cu gabarit de peste 7,5 tone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta conducatorii auto romani de faptului ca politia ungara a decis, incepand cu data de 30 ianuarie, in judetele Somogy, Vas si Zala, directionarea camioanelor cu gabarit de peste 7,5 tone pe rute ocolitoare, se arata intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Belgradul interzice temporar intrarea in Serbia din Romania a vehiculelor de marfa de peste ...

Ministerul sarb al Transporturilor a interzis temporar, din cauza ninsorilor abundente, intrarea pe teritoriul sarb pe la punctele vamale cu Romania si Ungaria a vehiculelor de marfa care au masa totala de peste 3,5 tone, informeaza site-ul InSerbia. info. Interdictia va ramane in vigoare pana la imbunatatirea conditiilor meteo, probabil pana pe 3 februarie, precizeaza Ministerul sarb al Transporturilor. Autoritatile din Romania si Ungaria au fost anuntate despre aceasta interdictie. Politia .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )