Libnet.ro
UNICEF

06:45

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei tentative de suicid

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei tentative de suicid

O tentativa de suicid a avut loc, miercuri dimineata, in statia de metoru Constantin Brancoveanu. Din acest motiv, circulatia s-a desfasurat cu dificultate, timp de o ora. continuă pe România Liberă

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi.

Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

Din cauza a ceea ce specialistii numesc superciuperca, o importanta clinica de terapie intensiva din Londra a fost inchisa, anunta News. ro citand The Telegraph, dupa cum relateaza HotNews.

Micul fan al Portugaliei care a fost surprins cand consola un suporter francez dupa finala EURO a acordat un interviu: Sunt foarte emotiv cand vad oameni plangand din cauza unei infrangeri. Chiar nu-mi place (VIDEO)

Matisse, fanul portughez care a emotionat o lume intreaga dupa ce a consolat un suporter francez, a dat un interviu jurnalistilor de la Euronews. Cu inocenta, copilul le-a explicat acestora gestul sau.

Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este blocat din cauza ELCEN

ACTUALIZARE 17:42 PMB: Mai multe scoli si spitale au conturile blocate de ELCEN Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat astazi sprijin premierului Ciolos pentru a rezolva situatia referitoare la sistemul de termoficare din Bucuresti, in conditiile blocarii conturilor de catre ELCEN in cazul unor spitale si scoli, potrivit unui comunicat al PMB. ----------- Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este in acest moment blocat din cauza sau la cererea Electrocentrale Bucuresti ELCEN), transmite compania intr-un comunicat, precizand ca a initiat demersurile pentru recuperarea sumelor pe care RADET le datoreaza, pentru agent termic livrat in mai 2013-decembrie 2014 si neachitat, fiind initiata executarea silita prin instituirea popririi la tert poprit, debitori ai regiei.

Retinuti dupa ce s-au batut in bar din Motru din cauza unei tinere

Trei tineri au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce s-au batut intr-un bar din municipiul Motru, din cauza unei tinere.

Traficul rutier pe 41 de drumuri nationale este restrictionat in aceasta perioada din cauza lucrarilor

Lucrarile de reparatii efectuate pe 41 de drumuri nationale au determinat impunerea de restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane, lucrarile efectuandu-se sub trafic in aceasta perioada,.

Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, marti, pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de iesire din Capitala, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme, o persoana fiind transportata la spital cu rani usoare, au declarat oficiali din Brigada Rutiera pentru Mediafax.

Obama, fortat sa-si scurteze vizita oficiala in Spania din cauza incidentului armat de la Dallas

Barack Obama se afla intr-o vizita oficiala de o zi in Spania, unde se va intalni cu regele Spaniei si premierul Mariano Rajoy, presedintele american fiind nevoit sa-si scurteze vizita din.

UniCredit a obtinut 328 milioane de euro din vanzarea unei participatii de 10% in FinecoBank

UniCredit SpA a plasat cu succes 10% din brokerul sau online FinecoBank SpA, la pretul de 5,40 euro per titlu, obtinand 328 milioane de euro 363 milioane de dolari), informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )