Libnet.ro
UNICEF

18:45

Circulatie ingreunata pe Valea Prahovei, spre Capitala, din cauza numarului mare de masini

Hotnews Hotnews,
 Circulatie ingreunata pe Valea Prahovei, spre Capitala, din cauza numarului mare de masini

Traficul auto este ingreunat, duminica seara, pe Valea Prahovei, pe sensul catre Capitala al DN1, pe tronsonul Predeal - Busteni - Sinaia - Comarnic, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. continuă pe Hotnews

Circulatie infernala pe Valea Prahovei si pe litoral. Politistii recomanda rute ocolitoare

Traficul se desfasoara cu dificultate, sambata, dupa pranz, pe mai multe artere din tara, mai ales in statiunile de pe Valea Prahovei, la Bran si Rasnov, judetul Brasov, dar si pe li.

FOTO. Un copac a cazut pe soseaua Eminescu din Capitala din cauza vijeliei puternice

Un copac a cazut, joi seara, pe soseaua Eminescu din Capitala, in urma unei vijelii puternice. Meteorologii au emis un Cod galben de furtuna insotita de .

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, la Bran, dar si pe litoral, mai ales in statiunile Vama Veche si 2 Mai

Traficul se desfasoara cu dificultate, sambata, dupa pranz, pe mai multe artere din tara, mai ales in statiunile de pe Valea Prahovei, la Bran si Rasnov, judetul Brasov, dar si pe litoral, in special in zona statiunilor Vama Veche si 2 Mai. Centrul Infotrafic anunta ca in aceste zone sunt coloane de masini, viteza de deplasare fiind destul de redusa.

Trafic rutier intens pe Valea Prahovei, intre Nistoresti - Comarnic

Trafic rutier este intens pe Valea Prahovei, la aceasta ora, mai ales intre Nistoresti - Comarnic si Poiana Tapului - Busteni, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Trafic rutier ingreunat pe DN7, circulatie feroviara blocata, din cauza unui tir rasturnat

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dimineata, pe DN7, in zona manastirii Cornetu din judetul Valcea, iar circulatia feroviara este blocata, din cauza unui tir rasturnat,.

Trafic intens pe DN1, spre Capitala, duminica seara

Traficul este foarte intens, duminica seara, pe DN1, tronsonul Predeal - Busteni - Sinaia - Comarnic, pe sensul spre Capitala, ca urmare a numarului mare de persoane care se intorc din minivacanta de Rusalii.

Deputatii vor o zi in plus de activitate in plen, pentru ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor

Liderii grupurilor din Camera Deputatilor vor avea discutii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului saptamanal de lucru, pentru a avea o zi in plus de activitate in plen, dupa ce PNL a acuzat faptul ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor care solicita sa aiba activitati in paralel cu sedintele de vot, dar si din cauza programului foarte scurt in plen, scrie News. ro.

Horatiu Pepine: Nicusor Dan a fost impins la demisie din cauza optiunilor sale neexplicate |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine reactioneaza, intr-un comentariu pe Deutsche Welle, cu privire la demisia lui Nicusor Dan din functia de presedinte al USR. Ironia situatiei este ca Nicusor Dan a fost impins la demisie nu din cauza neutralitatii, ci din cauza optiunilor sale neexplicitate, explica jurnalistul.

Hollywood-ul ZGUDUIT de o noua TRAGEDIE! O cunoscuta ACTRITA a MURIT din cauza unei SUPRADOZE de DROGURI (FOTO)

Margaret Ann Garza s-a stins din viata la numai 31 de ani. Frumoasa tanara s-a stins din cauza unei supradoze, potrivitstatesman. com. Ea se afla doar la inceput de drum. Artista a fost.

UE si China nu au reusit sa isi ia oficial angajamentul privind incalzirea globala, din cauza diferendelor comerciale

China si Uniunea Europeana nu au reusit, vineri, la Bruxelles, sa dea publicitatii o declaratie comuna privind schimbarile climatice, din cauza divergentelor persistente legate de chestiunile comerciale, a facut cunoscut o sursa europeana, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )