Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deputatii vor o zi in plus de activitate in plen, pentru ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor

Hotnews Hotnews,
 Deputatii vor o zi in plus de activitate in plen, pentru ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor

Liderii grupurilor din Camera Deputatilor vor avea discutii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului saptamanal de lucru, pentru a avea o zi in plus de activitate in plen, dupa ce PNL a acuzat faptul ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor care solicita sa aiba activitati in paralel cu sedintele de vot, dar si din cauza programului foarte scurt in plen, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Deputatii vor schimbarea programului saptamanal, pe motiv ca nu se lucreaza suficient in plen

Liderii grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor vor avea discutii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului saptamanal de lucru, pentru a avea o zi in plus de activitate in plen, dupa ce PNL a acuzat faptul ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor care solicita sa aiba activitati in paralel cu sedintele de vot, dar si din cauza programului foarte scurt in plen.

Soc! Deputatii vor o zi in plus de munca in plen

Liderii grupurilor din Camera Deputatilor vor modificarea programului saptamanal de lucru, pentru a avea o zi in plus de activitate in plen, potrivit News. ro. PNL a acuzat faptul ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor care solicita sa aiba activitati in paralel cu sedintele de vot, dar si din cauza programului foarte scurt in plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )