Libnet.ro
UNICEF

13:30

O cireada de vaci a atentat la siguranta ciclistilor din Turul Frantei (Foto)

Online Sport Online Sport,
O cireada de vaci a atentat la siguranta ciclistilor din Turul Frantei (Foto)

Situatie neprevazuta aparuta pe sosea in etapa a 11-a din Turul Frantei si care se putea solda cu accidentarea ciclistilor aflati pe coborarea de pe Tourmalet, una dintre ascensiunile mitice ale Marii Bucle. continuă pe Online Sport

Chris Froome ramane in galben dupa contratimpul pe echipe din Turul Frantei

Echipa americana BMC a castigat, duminica, mansa contratimp pe echipe desfasurata in etapa a 9-a din Turul Frantei, iar britanicul Chris Froome si-a consolidat pozitia de lider la general.

Evadare castigatoare in Turul Frantei cu Rafal Majka invingator

Polonezul Rafal Majka de la echipa Tinkoff a castigat, miercuri, etapa a 12-a din Turul Frantei, desfasurata pe un traseu montan intre Pau si Cauterets 188 km).

Turul Frantei: Un ciclist s-a retras din turneu dupa ce a fost diagnosticat cu cancer

Rutierul italian Ivan Basso, care evolueaza pentru echipa Tinkoff, s-a retras din Turul Frantei, dupa noua etape, dupa ce a fost diagnostica cu o forma de cancer la testicule.

Ciclistul italian Ivan Basso paraseste turul Frantei din motive medicale

Ciclistul italian Ivan Basso a fost diagnosticat cu cancer testicular, astfel ca va parasi Turul Frantei. Sportivul de 37 de ani are doua Tururi ale Italiei in palmares si, potrivit doctorului echipei licentiate.

Chris Froome ucide Turul Frantei cu un atac devastator in Pirinei

Britanicul Chris Froome de la echipa Sky si-a consolidat pozitia de lider in Turul Frantei, dupa ce a castigat etapa a 10-a, prima cu final in munti, dupa un atac prin care i-a curatat pe toti ceilalti pretendenti pe hartie la victoria finala.

Veste groaznica pentru Ivan Basso. Italianul pe urmele lui Lance Armstrong

Ciclistul italian Ivan Basso, fost castigator de Mare Tur si ocupant al locului secund in Turul Frantei, a abandonat luni in ziua de pauza dupa ce a primit o veste teribila.

Steaua l-a transferat pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade: Sportivul va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Gruparea FC Steaua l-a transferat, luni dimineata, pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade, in varsta de 28 de ani, care va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al.

Incendiu in urma a doua explozii la o rafinarie din sudul Frantei

Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marti la rafinaria LyondellBassel, situata in sudul Frantei, in urma a doua explozii, transmite AFP.

Incendiu la uzina petrochimica LyondellBasell din sudul Frantei: Autoritatile sustin ipoteza unui atac intentionat (VIDEO)

Doua explozii au avut loc marti la rezervoarele unei uzine petrochimice din Franta. Autoritatile sustin ipoteza unui atac intentionat, scrie rt. com. Incendiul a avut loc la uzina americana LyondellBasell, din.

Rezultate din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Ludogoret invinsa acasa de campioana Moldovei

Doua mari surprize s-au inregistrat, marti seara, in meciurile programate in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, mansat ru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )