Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Ludogoret invinsa acasa de campioana Moldovei

Online Sport Online Sport,
Rezultate din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Ludogoret invinsa acasa de campioana Moldovei

Doua mari surprize s-au inregistrat, marti seara, in meciurile programate in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, mansat ru. continuă pe Online Sport

Steaua l-a transferat pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade: Sportivul va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Gruparea FC Steaua l-a transferat, luni dimineata, pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade, in varsta de 28 de ani, care va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al.

Rezultate din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor

Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, potrivit Mediafax:.

Steaua a invins formatia AS Trencin cu scorul 2-0 in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Steaua a facut un pas important pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, informeaza B1 TV. Ros-albastrii au trecut cu 2 la 0 de slovacii de la Trencin intr-un meci disputat la Zilina. Golurile.

Rezultate stranse in turul 2 preliminar din Liga Campionilor

Vedeti rezultatele inregistrate, miercuri seara, in prima mansa a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Preliminariile Ligii Campionilor: AS Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 - Calificare rezolvata in mare masura

Steaua Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins in deplasare campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul de 2-0. Dupa o prima repriza in care slovacii au fost mai aproape de gol, Guilherme reusind sa respinga de pe linia portii, Steaua a reusit sa inscrie abia dupa intrarea lui Hamroun, aflat la debut. Acesta a scos mai intai lovitura libera din care Stanciu a deschis scorul, iar la cateva minute a marcat din centrarea lui Adi Popa. Mirel Radoi: Trebuia sa aratam alt fotbal in prima repriza.

O cireada de vaci a atentat la siguranta ciclistilor din Turul Frantei (Foto)

Situatie neprevazuta aparuta pe sosea in etapa a 11-a din Turul Frantei si care se putea solda cu accidentarea ciclistilor aflati pe coborarea de pe Tourmalet, una dintre ascensiunile mitice ale Marii Bucle.

Chris Froome ramane in galben dupa contratimpul pe echipe din Turul Frantei

Echipa americana BMC a castigat, duminica, mansa contratimp pe echipe desfasurata in etapa a 9-a din Turul Frantei, iar britanicul Chris Froome si-a consolidat pozitia de lider la general.

Incidente violente in preliminariile Ligii Campionilor. 18 ultrasi au fost raniti in luptele stradale

Cel putin 18 persoane au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, intr-o confruntare stradala violenta petrecuta intre fanii polonezi si cei bosniaci, inainte de meciul din preliminariile Ligii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )