Libnet.ro
UNICEF

06:00

Claudiu Lucaci nu mai este seful Stirilor TVR. Ce planuri are Stelian Tanase

România Liberă România Liberă,
Claudiu Lucaci nu mai este seful Stirilor TVR. Ce planuri are Stelian Tanase

Ca urmare a respingerii contestatiei depuse de Claudiu Lucaci privind punctajul obtinut la reevaluarea sa a fost respinsa pe data de 14 aprilie sefia Stirilor TVR va fi preluata interimar de un director pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei functii. continuă pe România Liberă

Claudiu Lucaci a pierdut sefia Stirilor TVR; Stelian Tanase spune ca va numi un director interimar

Stelian Tanase, seful SRTv, a declarat pentru Mediafax ca va numi un director interimar la Directia Stiri din TVR si va organiza foarte repede un concurs pentru ocuparea acestei functii, in contextul in care contestatia lui Claudiu Lucaci.

Surse: Claudiu Lucaci a pierdut contestatia prin care incerca sa ramana sef la stirile TVR

Claudiu Lucaci a primit un punctaj final de 73,83 de puncte la concursul pentru sefia stirilor TVR, potrivit unor surse din TVR. Punctajul, primit in urma rezolvarii contestatiei pe care o depusese la evaluarea initiala, este insuficient pentru a mai putea ocupa functia de coordonator cu atributii de director al Directiei Stiri din TVR.

Stelian Tanase vrea sa organizeze foarte repede concurs pentru ocuparea postului de sef al stirilor TVR. Claudiu Lucaci: Suntem martorii unui delir

Stelian Tanase, presedintele Societatii Romane de Televiziune SRTv), a anuntat scoaterea din functia de sef al departamentului de stiri din TVR a lui Claudiu Lucaci, motiv pentru care va numi un director interimar si va organiza foarte repede un concurs pentru ocuparea postului ramas liber, noteaza Mediafax.

intre Gigi Becali si Armata nu mai este loc de impacare: Steaua nu va mai juca niciun meci in Ghencea

Latifundiarul din Pipera a luat decizia ca Steaua sa nu mai joace niciun meci in Ghencea, stadionul care a fost timp de patru decenii casa fostei campioane a Europei, informeaza B1 TV. Totul ca urmare a conflictului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )