Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un client al OTP Bank din Ucraina s-a prezentat la sediul bancii intr-un tanc

B1 B1,
Un client al OTP Bank din Ucraina s-a prezentat la sediul bancii intr-un tanc

Un client al OTP Bank din Ucraina s-a prezentat la sediul unei sucursale intr-un tanc, episod relatat de presedintele grupului ungar, Sandor Csanyi, care scoate in evidenta gravitatea situatiei din Ucraina,. continuă pe B1

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evienta gravitatea situatiei din Ucraina.

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evidenta gravitatea situatiei din Ucraina.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea de catre OTP Bank Romania a MilleniumBank

Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica ce se va realiza prin dobandirea de catre OTP Bank Romania S. a controlului asupra bancii Millenium S. , au anuntat miercuri reprezentantii Consiliului. OTP Bank Romania S. face parte din grupul OTP, ce furnizeaza servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia. Banca Millenium este o institutie financiara cu activitati concentrate pe segmentul de retail si face parte din grupul Millenium. Atat OTP cat si Millenium sunt active pe piata serviciilor financiar-bancare din Romania.

Consiliul Concurentei analizaeaza preluarea Millenium de catre OTP Bank Romania

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de preluare a subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium de catre OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, prin care se realizeaza o concentrare economica, arata un comunicat al autoritatii.

Preluarea Millennium de catre OTP Bank Romania, pe masa Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica ce se va realiza prin dobandirea de catre OTP Bank Romania a controlului asupra bancii Millennium, potrivit unui comunicat de presa al institutiei .

Ministrii de Externe ai Romaniei, Moldovei si Georgiei, ingrijorati de situatia din Ucraina

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, omologul moldovean, Natalia Gherman, si cel georgian, Maia Panjikidze, si-au exprimat ingrijorarea fata de invazia rusa din Ucraina. Seful diplomatiei romane a.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Kievul acuza Rusia ca deschide un nou front de lupta in sud-estul Ucrainei, Moscova vrea sa trimita un nou convoi umanitar. / Putin si Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk / Presedinte

Autoritatile de la Kiev au anuntat luni ca o coloana de zeci de blindate si tancuri a trecut granita din Rusia in sudul tarii, in apropiere de Marea Azov, unde a intampinat rezistenta din partea trupelor de la frontiera, transmite AFP. Pe fondul luptelor din estul Ucrainei, Rusia a anuntat luni ca vrea sa trimita un nou asa-zis convoi umanitar. ---------------Ora 22:25Presedintele Porosenko a dizolvat Parlamentul si anunta alegeri anticipate la 26 octombrie, conform AFP. Ora 19:51: Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Ora 19. 25: Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a exprimat, luni, intr-o convorbire telefonica cu Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, ingrijorarea extraordinara in legatura cu trecerea granitei de catre convoiul rusesc, dar si in legatura cu intentia Moscovei de a trimite un alt asa-zis convoi umanitar in Ucraina. Ora 18. 19: Victor Orban vrea sa pledeze cauza Rusiei in fata UEOra 17. 54: Moscova acuza Occidentul ca a pierdut orice interes fata de ancheta privind avionul prabusit in UcrainaOra 14. 23: Un purtator de cuvint al armatei ucrainene a declarat ca fortele rusesti au intrat in sud-estul Ucrainei cu zece tancuri si doua blindate de infanterie. Ora 13. 57: Un oficial ucrainean anunta ca Rusia a incercat sa deschida un nou front de lupta, in sud-estul tarii. Pina acum, zona in care aveau loc confruntari intre fortele guvernamentale si separatistii sprijinit de Moscova era estul UcraineiUrmareste LIVETEXT criza din Ucraina.

Autoritatile din Ucraina: 15 civili au fost ucisi joi in bombardamentele din Donetk

Autoritatile din Ucraina anunta ca cel putin 15 civili au fost ucisi joi in bombardamentele care au vizat mai multe cartiere ale orasului ucrainean Donetk, relateaza AFP. Confruntari intre armata.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Nu suntem in fata unei invazii

Traian Basescu a sustinut astazi o conferinta de presa, in care a abordat problema din Ucraina, acolo unde au patruns militari ai Federatiei Ruse. Iata principalele declaratii ale Presedintelui:- As vrea.

Sedinta de urgenta la Palatul Cotroceni pe tema situatiei din Ucraina

O sedinta de urgenta pe tema crizei din Ucraina are loc la aceasta ora la Palatul Cotroceni. La acest tip de reuniune participa de obicei sefii structurilor de securitate. Astazi Ministrul de Externe a afirmat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )