Libnet.ro
UNICEF

16:45

Clientii OTP Bank Romania care au credite in franci elvetieni primesc reduceri ale ratelor. Cum se obtine facilitatea

Adevărul Adevărul,
Clientii OTP Bank Romania care au credite in franci elvetieni primesc reduceri ale ratelor. Cum se obtine facilitatea

OTP Bank Romania, una dintre bancile care au acordat credite in franci elvetieni simbol CHF), va aplica reduceri ale marjei de dobanda cu pana la 1,5 puncte procentuale pentru clientii cu imprumuturi in CHF cu dobanda variabila, pentru o perioada de trei luni, pentru a reduce impactul cursului asupra ratelor. continuă pe Adevărul

Peste 150.000 de romani cu credite in franci elvetieni au fost loviti puternic. Ratele au crescut peste noapte cu pana la 30%

Romanii care au de achitat rate la creditele in franci elvetieni contractate in anii de boom economic au primit astazi o lovitura dura dupa cel leul s-a depreciat cu peste 15% in raport cu moneda elvetiana la cotatia oficiala a Bancii Nationale, iar bancile au ajuns sa vanda francul chiar si cu peste 5 lei.

Apreciere franc elvetian. Utilizatorii de servicii financiare cer Guvernului sa gaseasca solutii pentru romanii cu credite in franci elvetieni

Aprecierea francului elvetian pana la un nivel-record in raport cu leul i-a lovit puternic pe romanii cu credite in moneda exotica. Astfel, Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) a transmis o scrisoare premierului, presedintelui Camerei Deputatilor si sefului Senatului in care solicita acestora sa actioneze cu maxima urgenta pentru identificarea unei solutii pentru romanii care au de achitat rate la creditele in franci.

ANALIZA Dezastru pentru cei cu credite in franci elvetieni. Cum s-a dublat cursul francului, de la 2,1 lei in 2007 la 4,3 lei in 2015

Leul s-a depreciat joi puternic fata de francul elvetian, de la 3,74 unitati pentru un franc la 4,32 lei, potrivit cursului oficial anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR), insa bancile comerciale cereau pentru un franc, la un moment dat al zilei, chiar si 6,5 lei.

OTP Bank taie TEMPORAR dobanzile la creditele in franci elvetieni, la o zi dupa macelul de pe curs

OTP Bank a anuntat ca va aplica reduceri temporare ale marjei de dobanda, cu pana la 1,5 puncte procentuale pentru clientii cu credite in franci elvetieni cu dobanda variabila, in contextul dezastrului de pe cursul leu/franc de ieri . Banca va analiza.

Purtatorul de cuvant al BNR: Solutiile pentru creditele in franci elvetieni trebuie gasite intre banci si debitori

Bancile trebuie sa evalueze individual cazurile pentru creditele in franci elvetieni si sa gaseasca solutii impreuna cu fiecare client in parte, asa cum Banca Nationala a incurajat intotdeauna institutiile de credit, a declarat vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu.

Suciu, BNR: Solutiile pentru creditele in franci elvetieni trebuie gasite intre banci si debitori

Bancile trebuie sa evalueze individual cazurile pentru creditele in franci elvetieni si sa gaseasca solutii impreuna cu fiecare client in parte, asa cum Banca Nationala a incurajat intotdeauna institutiile de credit, a declarat vineri.

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Povestea fermecata a Lacului Albastru din Baia Sprie: explicatia apei colorate care a uimit intreaga lume

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Micul oras Baia Sprie, aflat la poalele Muntilor Gutai din judetul Maramures, ascunde un obiectiv turistic unic in lume: un lac natural cunoscut in toata lumea ca Lacul Albastru, care isi schimba culoarea in functie de lumina.

UPDATE: PNL cheama conducerea BNR in Parlament. Explicatiile Andreei Paul. Ponta ii cere ministrului Finantelor sa caute o solutie pentru romanii cu credite in franci elvetieni

Partidul National Liberal a chemat conducerea Bancii Nationale a Romaniei in Parlament pentru a discuta si a oferi unele explicatii cu privire la variatia cursului valutar de joi in privinta francului elvetian.

Ai credit in franci elvetieni? Vezi ce sfaturi iti dau avocatii

Avocatii ii indeamna pe cei care au probleme din cauza cresterii cursului sa se mobilizeze si sa isi ceara dreptatea in justitie. E posibil ca si bancile sa aiba probleme grave, daca nu se gaseste o.

Actiunea in inghetarea contractului in franci elvetieni (suspendare la plata a CHF)

Cred ca toata lumea a aflat ceea ce s-a intamplat ieri, 15. 2015, cu cursul francului elvetian. Este o situatie extrem de grava. Se pune intrebarea: Care sunt solutiile?.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )