Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Povestea fermecata a Lacului Albastru din Baia Sprie: explicatia apei colorate care a uimit intreaga lume

Adevărul Adevărul,
Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Povestea fermecata a Lacului Albastru din Baia Sprie: explicatia apei colorate care a uimit intreaga lume

Lacul din Romania care isi schimba culoarea. Micul oras Baia Sprie, aflat la poalele Muntilor Gutai din judetul Maramures, ascunde un obiectiv turistic unic in lume: un lac natural cunoscut in toata lumea ca Lacul Albastru, care isi schimba culoarea in functie de lumina. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, informeaza.

Cheque Dejeuner isi schimba numele in grupul Up

Compania de tichete de masa Cheque Dejeuner isi schimba numele in Up Group. Astfel, filiala locala va fi denumita Up Romania.

Banii, fericirea si masajul la birou sau de ce isi schimba angajatii jobul

De-a lungul anilor am citit zeci de statistici pe tema de ce isi schimba angajatii joburile. In ultimul timp, printre motivele de top pentru despartirea de angajator se numara relatia cu managerul direct, lipsa oportunitatilor de avansare,.

Bilant incredibil al ordonantei traseistilor: 17% dintre primarii din Romania si-au schimbat partidul - ExpertForum

Din cei 3. 180 de primari din Romania, circa 540 si-au schimbat partiul ca urmare a Ordonantei 55/2014 care a permis timp de 45 de zile alesilor locali sa isi schimbe formatiunea politica fara sa isi piarda functia, potrivit unei analize facute de Expert Forum. Mai exact, este vorba de 17% dintre primarii din Romania. Cel mai mult de castigat de pe urma acestei Ordonante a avut PSD, care a pierdut 3 primari si a castigat 404. Judetele cele mai afectate de traseism sunt Giurgiu 73% dintre primari au tradat), Neamt, Buzau si Dolj.

Conducerea Enel, convinsa ca vinde in acest an activele din Romania si Slovacia

Grupul italian Enel isi continua planurile de a-si vinde activele din Romania societati de distributie si furnizare a energiei) si din Slovacia, in ciuda unei intarzieri inregistrata in acest proces, in efortul de a-si asigura actionarii ca isi diminueaza datoria si ca se va concentra pe piete in dezvoltare, relateaza Financial Times.

Mircea Miclea despre noua castrare a Legii Educatiei: Un fleac, au ciuruit-o! Cand sunt prinsi copiind, elevii ascund repede fituicile in banca, n-au sansa premierului care isi da o ordonanta de urgenta

Cand sunt prinsi copiind, elevii iti ascund repede fituicile in banca, n-au sansa premierului care isi da o ordonanta de urgenta, explica pentru HotNews. ro Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei. Ordonanta care amnistiaza plagiatorii cuprinde si alte modificari ale Legii Educatiei. Iar printre efecte se numara: birocratizarea excesiva a sistemului de pregatire profesionala, finantarea universitara sub pixul ministrului si subminarea Agentiei care asigura calitatea invatamantului superior. Sa ne reamintim doar de elogiile aduse Guvernului de sindicate si de Consiliul National al Rectorilor la precedentele modificari. Ce au facut toti acestia cu Legea Educatiei? Un fleac, au ciuruit-o, concluzioneaza Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei, intr-o analiza realizata pentru HotNews. ro. Ca si celelalte atacuri asupra Legii Educatiei, exprimate prin Ordonante de urgenta, si aceasta poarta marca mediocritatii care detesta performanta.

Ce pot pati barbatii care isi fac multe selfie-uri! Medicii avertizeaza

Un studiu recent realizat in Ohio, la Universitatea de stat, a conchis ca barbatii care isi fac de multe ori selfie pot sa ajunga sa sufere de afectiuni destul de grave. Nu este vorba despre o incidenta a selfie/ului.

Ce pot pati barbatii care isi fac multe selfie-uri

Un studiu recent realizat in Ohio, la Universitatea de stat, a conchis ca barbatii care isi fac de multe ori selfie pot sa ajunga sa sufere de afectiuni destul de grave.

WOW! Un CUNOSCUT ARTIST din ROMANIA scrie istorie in celebrul top Billboard! Vezi aici despre cine este vorba

Vesti foarte bune pentru inca un artist din Romania! Adrian Sina devine primul artist din tara care ajunge pe locul.

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )