Libnet.ro
UNICEF

06:00

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat VIDEO

ADPM ADPM,
Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat VIDEO

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat. Iata cum arata productia cu care Romania participa la concursul muzical european de luna viitoare de la Kiev. continuă pe ADPM

A fost lansat videoclipul piesei care va reprezenta Romania la Eurovision 2017! (VIDEO)

Videoclipul piesei Yodel it!, interpretata de Ilinca si Alex Florea, care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, a fost lansat vineri, informeaza News. ro. Filmarile pentru videoclipul.

Romanul de debut al lui Tudor Ganea, Cazemata, a fost lansat la Targul de Carte de la Budapesta

Romanul Cazemata, de Tudor Ganea, a fost lansat in cadrul Festivalului European al Romanului de Debut din cadrul Festivalului International de carte de la Budapesta.

A fost lansat videoclipul oficial al piesei Yodel It!, cu care Ilinca si Alex vor reprezenta Romania la Eurovision 2017 VIDEO

Cat Music a lansat videoclipul oficial pentru Yodel It!, piesa cu care Ilinca si Alex vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, competitie ce se va desfasura in luna mai la Kiev.

Explozie puternica intr-un bloc din Brasov: 60 de persoane au fost evacuate(VIDEO)

Explozie intr-un bloc din Brasov. Doi oameni au suferit arsuri, iar alte persoane, atacuri de panica in urma deflagratiei si au ajuns de urgenta la spital. in total, 60 de oameni au fost.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )