Libnet.ro
UNICEF

19:45

Clotilde Armand a reusit sa duca la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur

Adevărul Adevărul,
Clotilde Armand a reusit sa duca la Curtea Constitutionala alegerea primarilor intr-un singur tur

O instanta a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti a admis luni sa sesizeze Curtea Constitutionala asupra solutiei legislative a alegerii primarilor intr-un singur tur de scrutin, ca urmare a unei exceptii de neconstitutionalitate ridicate de catre Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1 Bucuresti. continuă pe Adevărul

Clotilde Armand a ales: va fi consilier local la Sectorul 1, nu la Primaria Capitalei

Candidatul USB la Primaria sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a anuntat marti ca a ales sa devina consilier local la Primaria sectorului 1. Clotilde Armand a avut de ales intre acest mandat si cel de consilier general al Capitalei.

Uniunea Salvati Romania se pregateste pentru alegerile parlamentare. Clotilde Armand: Tinta mea este de 10%. Nu are rost sa depunem un efort imens pentru mai putin

Uniunea Salvati Bucurestiul va deveni Uniunea Salvati Romania. Anuntul a fost facut de Nicusor Dan imediat dupa alegerile locale din 5 iunie. Vicepresedinte al noului partiv va fi Clotilde Armand,.

Apelul facut de Clotilde Armand, dupa aparitia la Antena 3

Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut Primaria Sectorului 1 in fata PSD, a raspuns acuzatiilor presei din ultimele zile, intr-un selfie-video postat duminica pe pagina sa de Facebook. Mai intai, Clotilde s-a.

Clotilde Armand anunta ca va fi consilier in Sectorul 1 si renunta la mandatul din CGMB

Clotilde Armand, care a candidat din partea Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, a anuntat ca va fi consilier local in acest sector si va renunta la mandatul de consilier general.

Clotilde Armand: Am ales postul de consilier al Sectorului 1, nu pe cel din Consiliul General (VIDEO)

Dupa rezultatul bun obtinut l alagerile locale din 5 iunie, candidata USB la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, urma sa aleaga intre postul de consilier al sectorului 1 si un post similar la Consiliul Ge.

Decizie de ultima ora luata de Clotilde Armand. Candidata USB la Primaria Sectorului 1 a renuntat la locul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Clotilde Armand a decis sa devina consilier local al sectorului 1 al Capitalei, renuntand astfel la locul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

REVISTA BLOGURILOR: Desi a pierdut alegerile, Clotilde Armand devine tot mai populara la Bucuresti

Jurnalistul Moise Guran observa, pe blog, ca, desi a pierdut alegerile, doamna Clotilde Armand devine tot mai populara la Bucuresti.

Nu mai sunt frantuzoaica. Clotilde Armand, incurcata de legislatia romaneasca: Am ajuns la politie si am pierdut avionul (VIDEO)

Clotilde Armand, marea surpriza la alegerile locale din Capitala, a devenit de putin timp cetatean roman. Frantuzoaica nu s-a pus insa la punct cu intreaga legislatie romaneasca, iar.

INTERVIU EXCLUSIV. Clotilde Armand: M-au votat cei care nu si-au pierdut speranta. Ce spune despre relatia cu Nicusor Dan si cat a costat-o campania electorala

Clotilde Armand a vorbit, intr-un interviu acodat Romaniei libere, despre valorile unice pe care le-a descoperit in Romania, despre inadecvarea partidelor traditionale la asteptarile oamenilor si a explicat ca noul partid Uniunea Salvati Romania mizeaza pe votul din marile orase.

Senatul a aprobat tacit alegerea PRIMARILOR in doua tururi de scrutin

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )