Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cluj-Napoca: Student ranit in timpul unui experiment, din cauza unei pene de curent

Hotnews Hotnews,
Cluj-Napoca: Student ranit in timpul unui experiment, din cauza unei pene de curent

Un student clujean a fost ranit, joi, la o mana, din cauza unei pene de curent, in timpul unui experiment efectuat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj-Napoca, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Student ranit usor, in timpul unui experiment la un institut de cercetare din Cluj-Napoca

Un student a fost ranit usor, joi, in timpul unui experiment la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj-Napoca. Potrivit directorului institutului, in urma exploziei unui balon de sticla, studentul a fost ranit de cioburi la o mana.

Student, victima unui experiment la un institut de cercetare din Cluj Napoca

Un student a fost ranit usor in timpul unui experiment desfasurat la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM) din Cluj Napoca.

Prima editie a Bookfest Ardeal, la Cluj-Napoca.

Peste 10. 000 de carti vor fi puse in vanzare la prima editie a Salonului de Carte Bookfest Ardeal, care va avea loc in perioada 19 - 21 octombrie, la cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Potrivit unui comuncat transmis, joi, de organizatorii Salonului de Carte, la eveniment vor participa cele mai importante edituri romanesti, care vor oferi clujenilor ocazia de a-si achizitiona cartile preferate, la un pret redus. Presedintele Asociatiei Editorilor din Romania, .

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, in control la scolile din Cluj-Napoca

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, va sosi in cursul zilei de marti in Cluj-Napoca unde va inspecta cateva scoli. Andronescu urmeaza sa ajunga la Cluj-Napoca in cursul zilei de azi, dupa ce ieri a participat la Nicula la un congres al universitatilor de teologie din tara.

Bookfest pleaca in provincie: Prima editie a Salonului de carte la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va gazdui prima editie a salonului de carte Bookfest in perioada 19-21 octombrie, anunta Asociatia Editorilor din Romania. Evenimentul va avea loc in cazinoul din Parcul Central. La aceasta.

Ancheta a Politiei Baia Mare, dupa ce un glont a trecut prin geamul unui imobil din oras.

Politistii din Baia Mare au inceput, joi seara, o ancheta, dupa ce proprietarul unui imobil din municipiu a reclamat ca prin geamul casei sale a intrat un glont. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, inspector principal Tania Sobranet, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca proprietarul unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a sesizat, joi, Politia, reclamand ca a fost tras un foc de arma, iar glontul a intrat prin geamul locuintei sale. Propietarul .

Premiera pe Cluj Arena: primul meci de fotbal din Liga Campionilor

Pentru prima data de la inaugurare, Cluj Arena va gazdui miercuri, incepand cu 17. 00, un meci de fotbal din grupele prestigioasei competitii fotbalistice inter-cluburi UEFA Womens Champions League, echipa clujeana de fotbal feminin Olimpia U. Cluj-Napoca intalnind, in saisprezecimile competitiei, echipa austrica NoSV Neulengbach.

Horatiu Malaele, distins cu Premiul de excelenta al Festivalului Comedy Cluj

Actorul Horatiu Malaele va fi distins, in octombrie, la Cluj-Napoca, cu Premiul de Excelenta al Festivalului Comedy Cluj.

Televizoare cu fise in spitalele din Cluj-Napoca

Pentru 15 minute de vizionare, pacientii din saloanele unitatilor medicale trebuie sa dea cate 50 de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )