Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cluj: O persoana a murit, iar alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Huedin

B1 B1,
Cluj: O persoana a murit, iar alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata in judetul Cluj, informeaza Mediafax. Accidentul a. continuă pe B1

ACCIDENT de tren la Huedin: O persoana a murit, iar alta a fost ranita.

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata din localitatea clujeana Huedin, transmite corespondentul Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Anca Purdea, a declarat corespondentului Mediafax ca Politia a fost sesizata in jurul orei 9. 00 despre producerea unui accident rutier la trecerea de calea ferata din Huedin. Conform sursei citate, soferul unui microbuz nu s-a .

Vreme extrema in Europa: 25 de persoane au fost ranite dupa ce o tornada violenta a lovit Marsilia (VIDEO)

25 de oameni au fost raniti, dupa ce o tornada a lovit o zona comerciala in apropiere de Marsilia, in sud-estul Frantei. Fenomenul a produs si o serie de pagube materiale. Reprezentantii Prefecturii au.

A murit Norodom Sihanouk, fost rege al Cambodgiei si figura marcanta a secolului XX

Fostul rege al Cambodgiei Norodom Sihanouk, care a marcat istoria celei de-a doua parti a secolului XX si este venerat si acum in tara sa, dupa ce a reusit sa mentina unitatea de-a lungul a decenii de razboi, a murit luni, la Beijing, la varsta de 89 de ani, scrie AFP.

A MURIT Claude Cheysson, fost ministru de Externe al lui Francois Mitterand.

Claude Cheysson, fost ministru de Externe al lui Francois Mitterand, a decedat luni la domiciliul sau din Paris in urma unei boli indelungate, la varsta de 92 de ani, a anuntat marti familia sa, citata de AFP, potrivit Mediafax. Claude Cheysson a fost ministru de Externe la inceputul primului mandat al lui Francois Mitterand, in perioada 1981-1984. Nascut la 13 aprilie 1920 la Paris, dupa studii stralucite Scoala Normala Superioara, Politehnica, Scoala Nationala de Administratie), a intrat .

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )