Libnet.ro
UNICEF

16:30

CLUJ. Prima celula de criza din Romania pentru copiii cu ADHD. Peste 220. ...

România Liberă România Liberă,
CLUJ. Prima celula de criza din Romania pentru copiii cu ADHD. Peste 220. ...

Tratamentul pentru ADHD presupune in egala masura metode psihologice si medicamentoase. Cluj-Napoca va avea prima celula de criza din Romania pentru copiii care sufera de ADHD, o afectiune care a fost recunoscuta relativ recent drept boala. Celula de criza va fi compusa din medici, psihologi, psihiatri si din sociologi, precum si din parintii copiilor care sufera de aceasta maladie. Celula de criza va acorda sprijin parintilor si copiilor care sufera de aceasta afectiune, potrivit HYPERLINK . continuă pe România Liberă

Skanska pune piatra de temelie la prima sa cladire de birouri din Romania Green Court ...

Finalizarea fundatiei si asezarea pietrei de temelie a Green Court Bucharest reprezinta pentru dezvoltatorul suedez Skanska un pas important in constructia primului sau proiect din Romania. Cladirea se ridica deasupra solului, iar lucrarile evolueaza in ritm rapid. Astfel, prima faza a proiectului va fi finalizata inaintea programului stabilit. La ceremonia de asezare a pietrei de temelie au participat Neculai Ontanu, Primar al Sectorului 2, Johan Karlstrom, CEO si Presedinte Skanska AB, .

Business Report: Grupa mica de lux a Capitalei, afacere de 2 mil. euro pe an; Sistemul penitenciar din Romania: Cat costa un detinut si de ce nu munceste; Afaceri 45 de firme pe zi au intrat in insolventa in primele sapte luni ale acestui an

E oficial: Romania poate exporta produse din carne de porc in China. Romania si China au semnat astazi un Memorandum de Intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, care va oferi fermierilor si producatorilor. Paradisul imobiliar din Romania a sedus investitorii israelieni. Majoritatea au sfarsit insa rau. Paradisul imobiliar din Romania dinainte de criza a sedus investitorii imobiliari. Acestia, la randul lor au reusit sa seduca bancile, iar unii chiar si.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

Antonescu, provocat la dezbatere de feministele din Romania. Ce a declarat seful Senatului.

Feministele din Romania isi exprima surprinderea fata de declaratiile presedintelui liberal Crin Antonescu si il provoaca la o dezbatere privind rolul feminismului si problemele cu care se confrunta romancele, se arata intr-un comunicat remis, luni, redactiei. Seful Senatului a declarat, vineri, la reuniunea Organizatiei de Femei a PNL, ca isi doreste sa fie femeie, insa detesta feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. In acest context, Societatea de Analize .

FOTO. Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi.

FOTO Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi.

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Comisia Europeana a decis asta despre o banca din Romania. Va fi VANDUTA

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al.

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada.

Ea este cea mai buna cantareata din Romania, in viziunea lui Connect-R!

Connect-R considera ca cea mai buna voce feminina din Romania nu este Andra, Monica Anghel sau Ellie White, cum ar crede multi, ci RaluK, colega de scena a lui DJ Sava. Continue reading .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )