Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO. Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Adevărul Adevărul,
FOTO. Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi. continuă pe Adevărul

FOTO Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi.

Cel mai mare lant uman pe o partie din Romania se formeaza in acest weekend, la Partia Transalpina Ski

Circa o mie de persoane, iubitoare de sporturi de iarna, sunt asteptate sa formeze un mare lant uman sambata, 31 august, la ora 11. 00, pe Partia de la Transalpina Ski Resort, din zona Voineasa. Scopul actiunii este de a atrage atentia intr-un mod inedit pe schiuri, vara asupra deciziei guvernuui de a sista lucrarile de finalizare a Partiei Transalpina.

Caru' cu vedete: Cel mai mare secret tinut de Bianca Dragusanu si Victor; Sotul Antoniei seamana acum leit cu Velea! Vezi cum l-a copiat in toate detaliile!; Ruby nu mai are limite! Vedeta si-a pus sanii pe fata iubitului si s-a pozat in aceasta ipostaza

Adelina Pestritu a dat lovitura: turcii ii dubleaza salariul. Vezi cat castiga vedeta. Adelina Pestritu nu mai este amfitrioana emisiunii D-Paparazzi! Sexoasa bruneta va prezenta, alaturi de Madalin Ionescu. Antonia explica de ce tace cu privire la zvonul relatiei cu Velea. Succesul Antoniei in Romania a fost unul fulminant insa, din pacate, in ultima perioada numele ei este mai mult legat de un scandal referitor la o presupusa aventura cu Alex Velea.

Este CRIZA in cel mai mare lant de restaurante fast-food din lume. Decizia fara precedent luata de mii de angajati

Clientii restaurantelor fast-food din marile orase americane s-au ales cu lozinci de protest in loc de hamburgeri. Angajatii au incetat lucrul si au iesit in strada. Ei cer, in primul rand, cresterea.

Targul de Toamna asteapta musterii. S-a deschis cel mai mare balci din Baragan

Organizat de Primaria Calarasi- Serviciul Public Piete si Oboare, in cartierul Caramidari, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, este un eveniment cu traditie in oras. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

IKEA: Cea mai mare suma lasata in magazin de un client este de peste 55.000 lei

Cea mai mare suma pe care un client IKEA Romania a lasat-o in magazin in anul financiar 1 septembrie 2012- 31 august 2013 a fost de 55. 874 lei, relateaza Ziarul Financiar. Clientul a platit in numerar, a.

Adela Popescu si Radu Valcan pleaca la drum facand autostopul in cel mai nou clip Dj Project Fara tine

Dj Project si Adela Popescu lanseaza videoclipul piesei Fara tine, un videoclip incendiar, foarte alert, plin de pasiune, filmat pe malul Marii Negre, la care au participat 6000 de persoane si care spune doua povesti de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriza: Radu Valcan. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea si veti surprinde imagini .

Chiriches a semnat cu Tottenham cu gandul la un club si mai mare. Becali a luat toti banii

Chiriches nu mai este de joi jucatorul Stelei. El a semnat cu Tottenham Hotspur pentru urmatorii cinci ani, a anuntat chiar jucatorul. A plecat cel mai valoros jucator al Romaniei din noua generatie.

Recolta de struguri din acest an, cu 50% mai mare fata de cea din 2012

Recolta de struguri din acest an este cu 50% mai mare fata de cea de anul trecut, potrivit unei estimari a Ziarului Financiar. Calculele facute de sursa citate au la baza datele jucatorilor din aceasta.

Autoritatile din Sri Lanka au confiscat cea mai mare cantitate de heroina din Asia de Sud

Agentii vamali din Sri Lanka au confiscat 250 de kilograme de cocaina, valorand 149 milioane de dolari, ascune intr-un container expediat din Pakistan. Captura autoritatilor singhaleze este cea mai mare inregistrata pana acum in sudul Asiei, noteaza Associated Press.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )