Libnet.ro
UNICEF

20:01

Clujeanul Cornel Raileanu, desemnat cel mai bun actor de UNITER: ii multumesc lui Dumnezeu

Adevărul Adevărul,
Clujeanul Cornel Raileanu, desemnat cel mai bun actor de UNITER: ii multumesc lui Dumnezeu

Actorul Teatrului National Cluj-Napoca, Cornel Raileanu, a primit premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul Personajul din spectacolul Ce nemaipomenita aiureala! de Eugene Ionesco, regia Silviu Purcarete, in cadrul Galei UNITER care a avut loc, ieri, la Targu-Mures. continuă pe Adevărul

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Cel mai bun patinator roman: a ramas fara un ochi, nu a renuntat sa se antreneze si reprezinta tara pe banii lui

Cel mai bun patinator roman din ultimii ani, Zoltan Kelemen, se pregateste de competitii si participa la ele pe propriii lui bani.

Birourile din Bucuresti au avut cel mai bun trimestru din ultimele 21 de luni. 55% din birourile cu finalizare 2014, sunt pre-inchiriate

Cererea de spatii de birouri excluzand renegocierile si prelungirile de contracte) a ajuns la 48. 500 mp in primele 3 luni ale anului, peste 50% fiind tranzactii de pre-inchiriere. Aceasta reprezinta cea mai intensa cerere pe segmentul inchirierilor.

FDI Zepter Equity - avans de 3,23%

Fondul de investitii FDI Zepter Equity a inregistrat o crestere de 3,23%, raportat la moneda europeana, obtinand cel mai bun randament pe segmentul fondurilor, in perioada 25 martie - 25 aprilie 2014.

Premiile UNITER 2014. Silviu Purcarete a castigat premiul pentru cel mai bun spectacol,Laszlo Bocsardi este cel mai bun regizor al anului 2013

In aceasta seara s-au acordat Premiile celei de-a XXII-a editie a Galei UNITER 2014, la Palatul Culturii din Targu Mures. Trofeul pentru cel mai bun spectacol a fost obtinut de catre Silviu Purcarete, care semneaza regia spectacolului Victor sau copiii la putere. La sectiunea cel mai bun regizor, distinctia UNITER s-a indreptat catreLaszlo Bocsardi, pentru spectacolul Hamlet.

VIDEO Conceptul care arata cum poate deveni iOS 8 cel mai bun sistem al Apple

In cateva luni vom descoperi noul iPhone si toate zvonurile vor fi confirmate. Pana atunci, mai e timp insa de acele concepte care ar arata foarte bine pe un iPhone viitor. Cel de azi include o interfata mai ajustata, suport pentru iWatch si un asistent Siri mai inteligent.

Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%, ar fi cel mai bun al partidului la euroalegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca scorul pe care si l-a asumat PSD la alegerile din 25 mai este de 35%, pentru a deveni oficiala candidatura sa la prezidentiale, aratand ca acesta ar fi unul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )