Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Adevărul Adevărul,
Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro. continuă pe Adevărul

Clujul are cele mai mari chirii pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading .

Muzeul Taranului Roman, premiat de unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica din lume

Muzeul Taranului Roman din Bucuresti a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, una dintre cele mai mair site-uri de promovare turistica, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie. Muzeul este plasat intre primii 10% organizatii afiliate site-ului.

Imobiliare Preturile in Bucuresti Centru s-au redus cu 4,8%/ Galati si Ploiesti, cele mai mari cresteri trimestriale/ In Bucuresti, proprietatile noi s-au scumpit mai mult decat cele vechi

Indicele Proprietatilor Rezidentiale EPS a inregistrat o usoara crestere si in cursul celui de-al doilea trimestru, similara cu cea din primul trimestru al anului 2013, desi este posibil ca aceasta evolutie din prima jumatate a anului sa fi fost cauzata de fluctuatii sezoniere, se arata intr-un raport al Eurobank Property Services S. ,subsidiara a grupului Eurobank care controleaza Bancpost. Se pare ca micile fluctuatii continua in jurul acestei cresteri a nivelului pretului ce a fost sugerata de index incepand cu mijlocul anului 2011, mai noteaza autorii Raportului.

Este cea mai depravata femeie din tara. A ajuns in inchisoare din cauza acestei fotografii

Pentru unele persoane, cuvantul demnitate este complet strain. Aceasta femeie din Rusia pur si simplu a oripilat mii de oameni prin gestul obscen pe care l-a facut. Ea s-a lasat fotografiata de concubinul ei,.

Antrenor de fitness, profesia viitorului. Cum a ajuns Educatia fizica, cea mai cautata facultate a celei mai mari universitati din Ardeal

Cea mai mare concurenta, 4 candidati pe un loc, din cadrul facultatilor celei mai mari universitati din Ardeal, Babes-Bolyai, s-a inregistrat la Educatie Fizica. Dintre facultatile clujene cu concurente mari anii trecuti, singurele care si-au pastrat numarul de candidati si chiar si l-au sporit au fost cele de la Universitatea de Medicina si Farmacie. Specialistii au explicat pentru Adevarul ce se intampla.

TOP: tarile care ar trebui sa ii sperie pe tineri. Au cele mai mari rate ale somajului

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene insumeaza 57,5 milioane de tineri cu varste intre 15-24 de ani, iar in aceasta categorie rata somajului este foarte ridicata - 23%. Grecia 55,3%) si Spania 53,2%) sunt tarile cu cele mai ridicate niveluri.

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din SUA a murit. A fost o adevarata institutie a presedintiei americane

Jurnalista americana Helen Thomas, care a fost acreditata la Casa Alba timp de aproape 50 de ani, timp in care in care la conducerea SUA s-au aflat 10 presedinti, a murit sambata, la varsta de 92 de ani,.

Cea mai buna veste din ultimii ani pentru sudul litoralului: vin gazele naturale.

Una dintre cele mai dureroase probleme din sudul litoralului romanesc este aproape rezolvata: incalzirea locuintelor la preturi rezonabile. Dupa ce au inghetat de frig in case, dupa ce au platit sume imense pentru gigacalorie, cele mai mari din tara, locuitorii din Mangalia, dar si cei din localitatile invecinate pot rasufla usurati: in aceasta toamna vor avea gaze naturale. SC Megaconstruct SA, in calitate de concesionar al serviciului public de distributie a gazelor naturale in municipiul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )