Libnet.ro
UNICEF

20:15

Clujul are cele mai mari chirii pentru birourile din vile

Adevărul Adevărul,
Clujul are cele mai mari chirii pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro. continuă pe Adevărul

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

Care sunt cele mai bune tari pentru a lucra.

Irlanda ofera cele mai bune conditii de munca din lume, potrivit unui clasament realizat de agentia Bloomberg, informeaza Agerpres. Urmatoarele tari unde care ofera conditii bune pentru munca sunt Franta, Islanda, Danemarca, Luxemburg, Norvegia, SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Israel, informeaza luni ziarul ABC. Agentia Bloomberg a realizat un ranking privind care sunt cele mai bune tari pentru a munci, altfel spus, tarile care ofera cele mai bune conditii pentru activitatea .

Muzeul Taranului Roman, premiat de unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica din lume

Muzeul Taranului Roman din Bucuresti a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, una dintre cele mai mair site-uri de promovare turistica, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie. Muzeul este plasat intre primii 10% organizatii afiliate site-ului.

Imobiliare Preturile in Bucuresti Centru s-au redus cu 4,8%/ Galati si Ploiesti, cele mai mari cresteri trimestriale/ In Bucuresti, proprietatile noi s-au scumpit mai mult decat cele vechi

Indicele Proprietatilor Rezidentiale EPS a inregistrat o usoara crestere si in cursul celui de-al doilea trimestru, similara cu cea din primul trimestru al anului 2013, desi este posibil ca aceasta evolutie din prima jumatate a anului sa fi fost cauzata de fluctuatii sezoniere, se arata intr-un raport al Eurobank Property Services S. ,subsidiara a grupului Eurobank care controleaza Bancpost. Se pare ca micile fluctuatii continua in jurul acestei cresteri a nivelului pretului ce a fost sugerata de index incepand cu mijlocul anului 2011, mai noteaza autorii Raportului.

TOP: tarile care ar trebui sa ii sperie pe tineri. Au cele mai mari rate ale somajului

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene insumeaza 57,5 milioane de tineri cu varste intre 15-24 de ani, iar in aceasta categorie rata somajului este foarte ridicata - 23%. Grecia 55,3%) si Spania 53,2%) sunt tarile cu cele mai ridicate niveluri.

Appe testeaza noi modele de iPhone-uri si iPad-uri, cu ecrane mai mari

Apple testeaza un model de iPhone si un model de iPad cu ecrane mai mari, conform unui raport al uni lant de distributie, citat de Wall Street Journal . Compania spune ca are in plan un iPad cu un ecran de aproape 13 inci, alaturi de un iPhone cu.

Cele mai frecvente mituri despre tratarea durerilor de spate.

Durerile de spate sunt tratate, de cele mai multe ori, fara a cere sfatul medicului. Farmacista recomanda un medicament antiinflamator bun, bunica are o crema chinezeasca eficienta, iar un prieten sugereaza sa schimbi salteaua pe care dormi. Medicii specialisti sustin ca toate aceste tratamente populare pentru durerile de spate sunt ineficiente, deoarece nu solutioneaza cauza. Nu toata lumea trebuie sa stea la pat cand are dureri de spate si nu toate femeile scapa de acestea daca renunta la .

Apple testeaza prototipuri cu ecrane mai mari. Extremele ajung la 5,7 inch pentru iPhone si la 13 inch pentru iPad

In ultimele luni s-a scris mult pe tema faptului ca Apple lucreaza cu furnizorii pentru testarea unor versiuni de iPhone si iPad cu ecrane mai mari, iar informatia este confirmata si de un articol al Wall Street Journal. La partea de tablete sunt testate versiuni ce se apropie de 13 inch, in timp ce in trecut s-a scris si ca se cauta feedback pentru un smartphone gigant de 5,7 inch.

Apple testeaza ecrane mai mari pentru iPhone si iPad

Apple testeaza ecrane mai mari pentru iPhone si iPad, impreuna cu furnizorii de piese din Asia. in ultimele luni, Apple a cerut furnizorilor din Asia prototipuri de ecrane pentru smartphone-uri cu diagolana mai mare.

PDL solicita Executivului mai multi bani pentru Educatie la rectificarea bugetara

PDL solicita Executivului alocarea unor fonduri mai mari pentru Educatie la rectificarea bugetara, a anuntat ieri deputatul Raluca Turcan, vicepresedinte al formatiunii democrat-liberale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )