Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod galben de ceata in Baragan. ANM: Este posibil sa apara chiciura si fulguieli

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in Baragan. ANM: Este posibil sa apara chiciura si fulguieli

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari nowcasting de ceata care va determina scaderea vizibilitatii in unele locuri sub 50 de metri. Sunt vizate 14 judete din intreaga tara, printre care si Calarasi, iar in unele locuri poate aparea chiciura si fulguieli. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Cod galben de ceata si de vant pentru zece judete

Meteorologii au emis, pentru marti, pana la ora 11:00, un cod galben de ceata si de vant pentru peste 10 judete din tara, unde se vor semnala ceata ce reduce vizibilitatea sub 200 de metri sau izolat 50 de me.

Atentionare meteo! Cod galben de polei si ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi, polei si burnita, valabile pentru sasejudete. Pana la ora 11. 30, este cod galben de polei, burnita sau ploaie slaba.

Alerta meteo! Cod galbende ceata in noua judete

Meteorologii au emis atentionari de cod galben de ceata, pentru noua judete din sudul si nord-estul tarii. Ceata scade vizibilitatea sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale. Potrivit.

Atentionare meteo! Cod galben de ninsoare si ceata densa in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa si ninsoare slaba, valabila in localitati din judetele Prahova, Arges si Dambovita,.

Cod galben de polei in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Mai multe avertizari Cod galben de polei sunt in vigoare in mai multe judete din tara, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare de vreme severa in vigoare pana miercuri. Cod galben de polei in doua judete din tara

O avertizare de vreme severa este in vigoare incepand de marti, ora 06. 00 pana miercuri, la ora 10. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )