Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de polei in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Adevărul Adevărul,
Cod galben de polei in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Mai multe avertizari Cod galben de polei sunt in vigoare in mai multe judete din tara, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Avertizare de vreme severa pana miercuri dimineata! Ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care valabila pana miercuri, la ora 10. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de.

JAF ca in filme! Un fals PREOT a furat CUTIA MILEI din manastiri din mai multe judete din tara

Retinere inedita la Drobeta Turnu Severin. Un barbat care se dadea calugar la Manastirea Patrunsa a fost prins in flagrant de politisti in timp ce fura din lacasuri de cult. Falsul preot, de fapt un.

VREMEA. Avertizare pentru mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de polei si ploi, valabile in zone din Moldova si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM),.

VREMEA. Avertizare pentru mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de polei si ploi, valabile in zone din Moldova si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM),.

Atentionare meteo! Cod galben de polei si ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi, polei si burnita, valabile pentru sasejudete. Pana la ora 11. 30, este cod galben de polei, burnita sau ploaie slaba.

ALERTA METEO: La cat va ajunge stratul de zapada in Romania in aceasta saptamana! Mai multe judete sunt in pericol!

Meteorologii anunta, pentru saptamana 19-25, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ. Cele mai mari ninsori din sudul tarii, in luna noiembrie, din ul.

Avertizare de vreme severa in vigoare pana miercuri. Cod galben de polei in doua judete din tara

O avertizare de vreme severa este in vigoare incepand de marti, ora 06. 00 pana miercuri, la ora 10. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria. MAE: Ploi abundente si polei in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca miercuri si joi, intreg teritoriul tarii va fi afectat de caderi insemnate de precipitatii sub forma de ploaie, pe alocuri cu formare de polei. Au fost emise mai multe coduri portocalii si galbene care vizeaza anumite regiuni.

Mai multe biserici din Maramures vor fi promovate virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze

Un numar de 30 de biserici din zona Lapusului, Maramures, au fost introduse intr-un tur virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze, relateaza Agerpres. E vorba de 30 de biserici situate in satele si.

UPDATE Capitala si mai multe judete judete se afla sub Cod Galben de ninsori si de vant

Meteorologii au prelungit, luni, Codul Galben de ninsori, pana la ora 22. 00, in zona Carpatilor Orientali si in Moldova. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca, in judetele Tulcea, Buzau, Braila, este Cod Galben de vant, pana la ora 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )