Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Mai multe judete se afla, vineri pana la orele pranzului, sub atentionare de cod galben de ceata, polei si chiciura, potrivit unor avertizari ale Administratiei Nationale de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de ceata si polei pentru judetele Bihor, Timis, Arad, Harghita, Sibiu si Mures, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara, in care vizibilitatea este redusa.

Cod galben de ceata in judetele Cluj, Satu Mare, Suceava si Harghita

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari Cod galben de ceata pentru judetele Cluj, Satu Mare, Harghita si Suceava, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata, joi dimineata, in sase judete. Vizibilitatea este redusa in unele locuri si sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata valabile joi dimineata in sase judete.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata, marti dimineata, in trei judete

Meteorologii au instituit cod galben de ceata densa, luni dimineata, in trei judete. Vizibilitatea va scadea local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata, miercuri dimineata, in judetele Cluj, Satu Mare, Suceava si Harghita

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru judetele Cluj, Satu Mare, Suceava si Harghita, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

FOTOGALERIE Proiecte imobiliare care vor schimba fata Bucurestiului: Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul general a aprobat mai multe proiecte controversate, respinse pana acum

La ultima sedinta inainte de Craciun, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a pus pe ordinea de zi suplimentara si a aprobat mai multe proiecte controversate de urbansim, contestate de unele ONG-uri.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Mai multe tari europene intensifica masurile de securitate

Atacul din targul de Craciun de la Berlin a trimis o unda de soc in Europa, iar mai multe tari si-au intensificat masurile de securitate in perioada sarbatorilor, scrie DPA.

Autoritatile belgiene au condus mai multe operatiuni antiteroriste in Schaerbeek, o suburbie cunoscuta pentru comunitatea insemnata de migranti

Autoritatile belgiene au efectuat, luni noapte, mai multe raiduri antiteroriste in suburbia Schaerbeek din Bruxelles, zona locuita de migranti musulmani turci, albanezi, dar si bulgari, polonezi si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )