Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cod galben de ploi in judetele din nordul tarii, valabil pana joi seara

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi in judetele din nordul tarii, valabil pana joi seara

Agentia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi valabil pentru nordul extrem al tarii, in judetele Maramures si Bistrita-Nasaud, precum si a zonelor de munte ale judetelor Satu Mare si Mures. in aceste zone, cantitatea de apa ar depasi 20-25 de litri pe metru patrat, el fiind valabil pana joi seara. continuă pe România Liberă

Trei judete sub cod galben de ceata, dar maximele ajung astazi si pana 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, atentionari cod galben de ceata valabil pentru judetele Iasi, Maramures, si Harghita. in aceste regiuni, izolat, vizibilitate este si sub 50 de metri.

COD GALBEN de ceata pentru judetele Harghita, Iasi si Maramures. Vizibilitate sub 50 de metri mai multe drumuri

Atentionarea cod galben de ceata pentru judetul Harghita este in vigoare pana la ora 11. 00, pentru Iasi pana la ora 9. 30, iar pentru Maramures pana la ora 10. Ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 metri.

Cod galben de ceata si polei, in sapte judete din Transilvania

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ceata si polei valabil in sate judete din zona Transilvaniei. Meteorologii au emis aceasta atentionare de ceata pana la ora 11. 00, in judetul Covasna, unde vizibilitatea va scadea la 200 de metri si izolat, sub 50 de metri. De asemenea, va fi ceata si in zna de campie a judetului Gorj.

UPDATE Cod galben de ceata si de ninsori in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat atentionarile cod galben de ceata, emitand unele noi pentru judetele Vaslui, Botosani, Neamt si Iasi. De asemenea, a fost emis si cod galben de ninsori pentru cinci judete.

ANM a emis un cod galben de viscol pentru noua judete

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de viscol pentru judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Maramures, valabila pana la ora 14. in aceste zone, la altitudini de peste 1. 400 de metri,.

Noua judete sub Cod galben de viscol, alte cinci sunt sub atentionare de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, noi atentionari Cod galben de viscol, pentru judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Maramures, numarul total al judetelor vizate de avertizari ale ANM ajungand la paisprezece.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, avertizari Cod galben de ceata pentru judetele Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Maramures, Covasna, Valcea si Gorj, unde vizibiltitatea este, izolat, si sub 50 de metri, si exista conditii de formare a poleiului.

ANM: Cod galben de ninsoare in mai multe judete. Trafic ingreunat pe Transalpina, din cauza zapezii; sase utilaje actioneaza in zona

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, cod galben de ninsoare pentru cinci judete, precum si atentionari noi de ceata pentru mai multe judete din estul tarii. Traficul pe drumul national DN) 67C, Transalpina, Novaci - Ranca, se desfasoara, duminica, in conditii de iarna, zapada depusa pe carosabil masurand pana la trei centimetri.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete, ceata densa in alte zone

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, cod galben de vant puternic pentru cinci judete, in timp ce in alte zone, inclusiv pe Autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti, este ceata.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, cod galben de vant puternic pentru cinci judete, in timp ce in alte zone, inclusiv pe Autostrada A3, Bucuresti -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )