Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete din tara

O atentionare meteorologica de vreme rea este in vigoare joi, pana la ora 23. in acest interval va ploua insemnat cantitativ, iar vremea se va raci accentuat. continuă pe Adevărul

UPDATE. Cod galben de vreme rea in 23 de judete. La munte ninge

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru 10 judete din jumatatea de est a tarii. Pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. De asemenea, incepand de miercuri seara, se asteapta ploi in 8 judete si lapovita si ninsoare, la munte. Vremea devine deosebit de rece, pana spre sfarsitul lunii.

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

COD ROSU si COD PORTOCALIU de vreme rea la vecinii bulgari

O avertizare cod portocaliu de vreme rea si ploi abundente a fost emisa de meteorologi in sapte regiuni bulgare, printre care Blagoevgrad, Smolyan, Kardzhali, Haskovo, Lovech, Gabrovo si Veliko Tarnovo, conform agen.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

VIDEO Vremea se raceste accentuat. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 25 de judete, valabil joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara, valabile de miercuri de la ora 21. 00 pana vineri la ora 23. De miercuri de la ora 21. 00 pana joi la ora 23. 00 se vor inregistra ploi insemnate cantitativ si o racire accentuata a vremii. In judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20. 25 l/mp si izolat 40. 60 l/mp. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Vremea se raceste accentuat. Cod galben de ploi, vijelii si temperaturi scazute, in aproape toata tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazute, valabila in aproape toata tara, de miercuri seara pana vineri. Mai mult, la munte si in jumatatea de.

Cod galben de ploi in Maramures. Vremea se va raci accentuat si va ninge la munte

Judestul Maramures se va afla incepand cu data de 23 octombrie, ora 23:00 sub o avertizare de cod galben de ploi care va fi valabila pana in data de 24 octombrie, ora 23:00. in acest interval de timp sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatsii mixte si racire accentuata a vremii.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

MAE: Atentionare de calatorie in Ungaria, pe fondul avertizarilor de vreme rea

Ministerul de Externe MAE) a emis o avertizare de calatorie in Ungaria, dupa ce Institutul National de Meteorologie ungar a emis un cod rosu de ploaie si vant in mai multe judete din centrul, sud-vestul si nord-vestul tarii, informeaza un comunicat MAE.

Cod Galben de vant puternic si racire accentuata in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN, valabila si pentru judetul Dambovita, pentru intervalul 23. 10 ora 23. 2014 ora 23. Fenomenele vizate sunt ploi insemnate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului, racire accentuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )