Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de vant in sase judete. Pana cand este valabila avertizarea

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant in sase judete. Pana cand este valabila avertizarea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, valabila pana la ora 16. 00, respectiv pentru Bacau, Neamt si Suceava, ce este in vigoare pana la ora 15. continuă pe Adevărul

UPDATE Informare de vant puternic in toata tara pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, valabila pana la ora 16. 00, respectiv pentru Bacau, Neamt si Suceava, ce este in vigoare pana la ora 15. Totodata, ANM a transmis si o informare de vant puternic pentru toata tara,valabila pana vineri la ora 10.

Cod galben de ceata in patru judete

Meteorologii au emis luni avertizari cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Cluj, Salaj si Bistrita-Nasaud. Ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in patru judete din Romania, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de ceata valabile luni dimineata in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, pana la ora 10. 00, si pentru judetul Harghita, pana la la ora 11.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Rafalele vor atinge chiar si o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru diferite zone din opt judete. Potrivit meteorologilor, in zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Alerta meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis atentionari cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bacau, Neamt si Suceava. in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Cand este corect sa iti botezi copilul? Parintele Visarion a explicat care este momentul prielnic

Botezul este un eveniment care are parte in viata oricarui crestin, insa nu multi parinti cunosc care este momentul cel mai prielnic pentru acest ritual. Parintele Visarion a oferit cele mei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )