Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPDATE Informare de vant puternic in toata tara pana vineri dimineata

Adevărul Adevărul,
UPDATE Informare de vant puternic in toata tara pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, valabila pana la ora 16. 00, respectiv pentru Bacau, Neamt si Suceava, ce este in vigoare pana la ora 15. Totodata, ANM a transmis si o informare de vant puternic pentru toata tara,valabila pana vineri la ora 10. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: vant puternic in toata tara pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare de intensificari temporare ale vantului in toata tara, care va fi valabila in perioada 5 octombrie, ora 15. 00 - 6 octombrie, ora 10.

Avertizare meteo: Vant puternic pana vineri dimineata

De joi dupa-amiaza pana vineri dimineata, este in vigoare o avertizare de vant puternic, in intreaga tara, avertizeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Ghid National de Weekend. Filit 2017 la Iasi / Ouale lui Tarzan, in toata tara

Incepe FILIT, festivalul de literatura care aduna tot ce-i literar la Iasi. Haute Culture e la Iasi sa-i iscodeasca pe scriitori. De astazi in cinema-uri experienta nebuna a lui Alexandru Solomon in cautarea nemuririi: Ouale lui Tarzan. De neratat! Noaptea Alba a Galeriilor in toata tara. Festivalurile de muzica electro retro sunt in voga toamna: Mioritmic la Cluj, dar si All Stars for Outernational. Vrei teatru? Mergi la piesele Incendii sau Calul alb. Scurta istorie a urii. Vrei petreceri? Du-te la serile de karaoke sau la party-urile cochete de octombrie. Tu ce faci in weekend? Uite pe unde umbla Ana-Maria Caia si Andrei Barsan.

incepe noul an universitar: Peste 700 de politisti, mobilizati in zona facultatilor din toata tara

Peste 700 de politisti vor actiona in zona centrelor universitare din toata tara, luni, pentru a se asigura ca noul an universitar incepe in conditii de liniste si siguranta si pentru a le.

Un nou exercitiu de alarmare civila are loc miercuri in toata tara

Un nou exercitiu de alarmare a populatiei are loc miercuri, in intreaga tara, avand ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila. In intervalul orar 10. 00, vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, informeaza News. ro.

Prevad o vajaiala de furgonete mortuare prin toata tara, cu ochii pe ceas! Noua lege a inmormantarilor va crea haos

Noua lege a inmormantarilor poate crea un adevarat haos in Romania. Legea obliga inhumarea mortilor in 36 de ore, in conditiile in care birocratia din tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )