Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru doua localitati din judetul Bistrita-Nasaud, valabila pana la ora 19:30. Potrivit. continuă pe Antena3

ATENTIE! Meteorologii au emis COD GALBEN DE VIJELII pentru mai multe zone din tara

Vestile de la meteorologi nu sunt deloc bune. Dupa valul de canicula care a topit Romania, acum s-a anuntat un cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara. De asemenea, au fost anuntate si ploi.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde vineri este risc ridicat - gradul 4 din 5 - de producere a unor incendii de vegetatie, in mai multe zone.

Atentionare de calatorie de la MAE. E pericol de incendii in mai multe zone din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde viner.

ANM a emis cod PORTOCALIU de furtuna in Bucuresti si cod GALBEN pentru mai multe regiuni ale tarii. Zonele vizate

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, la orele 18:00, un cod galben de furtuna pentru mai multe zone din tara si un cod portocaliu pentru Bucuresti. in Bucuresti vor avea locfrecvente.

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o avertizare imediata cod portocaliu de furtuna pentru Municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 19:30. UPDATE: Un mesaj de alerta a fost trimis si prin sistemul RO-ALERT. Evitati deplasarea in aer liber si luati masuri de autoprotectie, se recomanda in mesaj.

Primaria Capitalei lucreaza la sistemul inteligent de semaforizare din Piata Victoriei. Mai multe zone vor fi afectate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile de inlocuire a fibrei optice pentru semaforizare, in zona Piata Victoriei din Capitala. Din acest motiv, comunicatia de fibra optica cu anumite intersectii din Sistemul de Management al Traficului va fi intrerupta pe urmatoarele artere: Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Liviu Rebreanu, Colentina, IanculuiPantelimon, Calea Victoriei, Regina Elisabeta, Pasaj Basarab, b-dul Magheru, Pache Protopopescu, Calea Mosilor.

Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Din cauza lucrarilor de reabilitare a suprafetei carosabile, circulatia rutiera va fi intrerupta in perioada 26 - 28 august pe mai multe strazi din municipiul Slobozia.

Cod portocaliu de furtuna in municipiul Bucuresti pana la ora 19:30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare nowcasting Cod portocaliu.

Cod portocaliu de furtuna in Capitala! Meteorologii anunta averse, descarcari electrice si vijelie

Cod portocaliu de furtuniin Bucuresti. Avertizarea meteorologica e valabila de duminica seara, de la ora 18. 30, pana la ora 19. Se vor semnala : frecvente descarcari electrice, vijelie, averse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )