Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete si Cod galben, valabil pe rauri din opt judete

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete si Cod galben, valabil pe rauri din opt judete

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, valabila pana marti dupa-amiaza. Totodata, INHG a transmis si o avertizare Cod galben pe rauri din opt judete pana marti noapte. continuă pe Adevărul

Institutul National de Hidrologie a emis Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete. Cod galben, valabil pe rauri din opt judete

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, valabila pana marti dupa-amiaza. Totodata, INHG a transmis si o avertizare Cod galben pe rauri din opt judete pana marti noapte.

INHGA a actualizat avertizarea hidrologica; Cod rosu de inundatii pe rauri din 3 judete si portocaliu pe rauri din 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat avertizarea de inundatii emisa vineri si a instituit Cod rosu pentru rauri din trei judete, Cod portocaliu pentru rauri din 19 judete si Cod galben pentru 27 de judete, valabile pe.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 9 judete si cod galben in 11 judete

Hidrologii au instituit, duminica, Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 9 judete pana luni dupa-amiaza la ora 16:00 si Cod galben pe rauri din 11 judete pana marti dupa-amiaza, scrie Agerpres.

Alerta in Romania. Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au instituit, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, valabila pana marti dupa-amiaza si Cod galben pe rauri din opt judete pana marti.

INHGA: Avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete

Potrivit INHGA, pana duminica seara este in vigoare o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, dar si o atentionare Cod galben ce vizeaza bazine hidrografice din 30 de judete, relateaza Agerpres .

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

Noi coduri de inundatii. Sunt vizate noua judete

Hidrologii au instituit, duminica, Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 9 judete pana luni dupa-amiaza la ora 16:00 si Cod galben pe rauri din 11 judete pana marti dupa-amiaza. Potrivit.

Noi avertizari emise de hidrologi. Cod galben si portocaliu de inundatii in 31 de judete, pana duminica seara

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben si cod portocaliu pentru 18 bazine hidrografice si raurile din Dobrogea, valabila pana duminica, la miezul noptii. Potrivit hidrologilor, sunt vizate.

Cod portocaliu si cod galben de ploi si furtuni n mare parte din tara pna smbata noapte / n unele zone, ploile vor aduce 70 de litri de apa pe metru patrat

ANM a emis un cod portocaliu de ploi abundente si un cod galben de instabilitatea atmosferica si cantitati insemnate de apa, avertizarile fiind valabile pana sambata dimineata, ora 06. 00, in circa doua treimi din tara. Codul galben a intrat in vigoare la ora 11. 30, cel portocaliu va fi valabil incepand cu ora 15.

Cod portocaliu si cod galben de ploi n mare parte din tara pna smbata noapte / n unele zone, ploile vor aduce 70 de litri de apa pe metru patrat

Sambata, de la ora 06. 00, a intrat in vigoare o noua serie de avertizari: un cod galben de cantitati insemnate de apa, valabil 24 de ore, si un cod portocaliu de ploi abundente valabil pana sambata ora 23.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )