Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cod Rutier 2020. Ce amenda primesti pentru ca mergi cu masina murdara

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2020. Ce amenda primesti pentru ca mergi cu masina murdara

Desi foarte multi soferi o fac, putini dintre ei stiu ca circularea pe drumurile publice cu masia murdara atrage o amenda substantiala. Ce amenda primesti pentru ca mergi cu masina murdara, vezi in randurile de mai jos. Se dau amenzi soferilor care circula cu masina mudara. Sanctiunea sare de 200 de lei Soferii pot fi . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Cum ramai fara masina daca faci aceasta greseala. Legea a fost schimbata

Legea a fost schimbata, astfel ca soferii care fac aceasta greseala risca sa ramana chiar si fara masina. Este vorba despre cei care arunca gunoaiele in natura. Acestia nu mai risca doar amenda, ci pot sa ramana inclusiv fara masina. Atentie, soferi. Pentru aceasta sanctiune ramaneti definitiv fara masina. Ce nu trebuie sa faceti sub .

Cod rutier 2020. Cea mai mica amenda pe care o poate primi un sofer. Care e abaterea pedepsita

In noul Cod Rutier pentru anul 2020, punctul de amenda a ramas neschimbat ca cel din 2019. Cu alte cuvinte reprezinta 10 % din salariul minim brut pe tara. Cu toate astea exista mai multe reglementari care trebuiesc luate in seama, dar si care sunt cele mai mici amenzi. Noul Cod Rutier si cele mai .

Cod Rutier 2021. Atentie, soferi! Amenzi de la 580 de lei pentru aceasta greseala. S-a schimbat legea

Atentie, soferi, intrucat de dau amenzi substantiale pentru o greseala pe care multi o considera banala. Soferii care sunt prinsi in trafic cu tobele modificate la masina risca amenzi de 580 de lei, la fle si conducatorii de motociclete. Motocicletele sau masinile cu tobe modificate depasesc nivelul legal al decibelilor. Cod Rutier. Cat este amenda .

Prognoza meteo, azi, 04 noiembrie 2020. Vreme calda pentru acest inceput de luna

Meteorologii anunta temperaturi ridicate la inceputul acestei luni, valorile fiind mai ridicate fata de normalul obisnuit pentru aceasta perioada a anului. in cursul noptii dintre marti spre miercuri, sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )