Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod Rutier: Cat este punctul de amenda in 2019. Asa poti calcula cat inseamna in bani amenda ta

Playtech Playtech,
Cod Rutier: Cat este punctul de amenda in 2019. Asa poti calcula cat inseamna in bani amenda ta

Iata tot ceea ce trebuie sa stie soferii! Care este punctul de amenda in anul curent si cum poate fiecare conducator auto sa-si calculeze amenda in bani? Cat a ajuns punctul de amenda, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului? Cat este punctul de amenda in 2019? No detalii despre nivelul punctului de amenda! Valoarea acestuia . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. A fost adoptata legea care prevede ca soferii sa lipeasa acest semn pe parbriz

Cod Rutier 2019. Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede ca soferii care au dizabilitati de auz sa poata lipi pe luneta autoturismului un semn prin care sa precizeze deficienta si faptul ca au nevoie de un interpret atunci cand sunt opriti in trafic. Proiectul va ajunge si in Camera Deputatilor, care este for .

Cod rutier 2019. Greseala pe care o fac toti soferii care isi duc copiii la scoala. Ignoranta ii poate costa scump

In codul rutier sunt prevazute o serie de reguli pe care soferii ar trebui sa le respecte cu strictete, iar in caz contrar pot primi amenzi usturatoare din partea agentilor de politie. Una dintre aceste reguli care necesita importanta se refera la tranportul copiilor de catre conducatorii auto. in cazul in care nu sunt indeplinite .

CALIN POPESCU TARICEANU: Cat este un guvern in functie nu se pune problema alegerilor anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi constitutionali care trebuie parcursi.

incepe programul Casa Verde Fotovoltaice. Care sunt conditiile si cat este bugetul

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica a demarat marti, 10 septembrie, iar persoanele fizice se pot adresa instalatorilor in vederea inscrierii in program, anunta Ministerul mediului. Valoarea totala a finantarii acordate pentru acest program se ridica la aproximativ 656 milioane lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )