Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul galben de inundatii pentru cinci bazine hidrografice, prelungit pana joi

B1 B1,
Codul galben de inundatii pentru cinci bazine hidrografice, prelungit pana joi

Codul galben de inundatii care vizeaza cinci bazine hidrografice a fost prelungit pana joi la ora 16:00. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane ANAR), in intervalul 5 martie, ora 12:00 6. continuă pe B1

Cod Galben de inundatii in cinci bazine hidrografice. Atentionarea, pana joi la 16.00.

Cinci bazine hidrografice sunt sub atentionare Cod Galben de inundatii incepand de miercuri la pranz, nivelul apelor urmand sa depaseasca Cotele de atentie, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane /ANAR/, in intervalul 5 martie, ora 12,00 6 martie, ora 16,00, avand in vedere situatia hidro-meteorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se instituie Cod Galben pe Jiu-sector Filiasi-Podari judetul Dolj), pe Gilort, Motru si unii .

Codul galben de inundatii emis pentru rauri din Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, prelungit pana joi

Hidrologii au prelungit, pana joi dupa-amiaza, avertizarea de cod galben de inundatii valabila pentru rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea. Specialistii anunta cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie fiind asteptate pe rauri din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt.

Cod galben de ceata pentru cinci judete.

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in urmatoarele doua ore in cinci judete si in Dobrogea. Potrivit Administraaiei Nationael de Meteorologie, in intervalul orar 6,50 10,00, pe arii relativ extinse in Dobrogea drumuri nationale si judetene aferente, inclusiv autostrada A2) se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 m, izolat sub 50 m. In intervalul 6,55 10,00, acelasi fenomen se va semnala .

Foto-poveste pe Twitter: Baloane galben-albastre pentru militarii ucraineni inconjurati de trupele rusesti

In satul Bahcisarai, la aproape 60 de kilometri de Simferopol, Capitala Crimeei, soldatii rusi au incercuit o baza militara ucraineana. Printre militarii rusi isi fac loc doua femei care aduc mancare si baloane in galben-albastru, culorile steagului ucrainean, pentru soldatii din baza. Vrem doar sa-i ajutam si sa le spunem ca suntem cu ei, povesteste una dintre ele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )