Libnet.ro
UNICEF

21:15

Codul rosu de vreme rea inchide toate scolile din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Codul rosu de vreme rea inchide toate scolile din judetul Buzau

Codul rosu de vreme rea emis de Administratia Nationala de Meteorologie a facut ca autoritatile din Buzau sa decida inchiderea scolilor pentru ziua de joi, 6 februarie. continuă pe Adevărul

Politistii buzoieni, pregatiti sa opreasca traficul auto in judet pe durata codului rosu de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un mesaj de atentionare Cod Rosu de vreme rea la nivelul mai multor judete, printre care si judetul Buzau. Dupa ora 18. 00, rafalele de vant ar putea depasi 120 kmh. Pentru a preveni aparitia unor situatii de urgenta, autoritatile din Buzau ar putea inchide drumurile nationale si judetene.

Avertismentul CNAIR pentru soferi: Evitati deplasarile in zonele aflate sub cod rosu de vreme rea!

Reprezentantii CNAIR le recomanda soferilor sa evite circulatia in zonele vizate de codul rosu de vreme vrea pentru a reduce, astfel, riscul de accidente rutiere.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate joi in scolile din patru judete, din cauza viscolului

Cursurile vor fi suspendate joi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi si Ialomita, din cauza viscolului si a vantului puternic, fiind anuntat cod rosu de vreme rea, a anuntat Ministerul Educatiei.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate joi in scolile din patru judete, din cauza viscolului

Cursurile vor fi suspendate joi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi si Ialomita, din cauza viscolului si a vantului puternic, fiind anuntat cod rosu de vreme rea, a anuntat Ministerul Educatiei.

VIDEO Autoritatile au comunicat masurile pentru evitarea problemelor in perioada Codului Rosu de vreme rea

Autoritatile buzoiene sustin ca sunt pregatite sa infrunte viscolul puternic prognozat de meteorologi. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pe 5 februarie pentru a stabili modul de interventie al institutiilor abilitate in perioada in care judetul se afla sub avertizare meteorologica de cod rosu.

VIDEO Viscol puternic in zona Padina din Muntii Bucegi. Codul rosu a intrat in vigoare

Codul rosu prognozat de ANM pentru zona Padina din Muntii Bucegi a intrat in vigoare. Viscolul puternic a pus stapanire peste tot tinutul inalt.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate joi in scolile din patru judete din cauza vremii nefavorabile

Cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi in scolile din judetele Ialomita, Calarasi, Braila si Buzau, din cauza avertizarii cod rosu de viscol si vant, a informat Ministerul Educatiei.

Codul rosu inchide scolile din judetul Calarasi joi, 6 februarie

Toate unitatile de invatamant din judetul Calarasi sunt inchise joi, 6 februarie, ca urmare a avertizarilor de vreme severa. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Codul rosu face prapad: 17 localitati fara energie electrica, acoperisuri smulse de vant, copaci pusi la pamant

Din cauza vantului puternic, 17 localitati din judetul Ialomita sunt fara curent electric, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Peste 11. 000 de abonati sunt in bezna, dupa ce 9 linii de inalta tensiune au fost avaeriate.

Apple inchide toate magazinele si birourile din China din cauza epidemiei provocate de coronavirus

Apple a anuntat, sambata, ca inchide toare magazinele si birourile corporative din China continentala, pana pe 9 februarie, din cauza coronavirusului care a dublat numarul deceselor la peste 250, intr-o saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )