Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comelf Bistrita exporta peste 95% din productie, anual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comelf Bistrita exporta peste 95% din productie, anual

Actiunile Comelf Bistrita CMF) s-au apreciat, in perioada 28 iulie-4 august, cu 14,65%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro. continuă pe Ziarul Bursa

Comelf Bistrita exporta peste 95% din productie, anual

Actiunile Comelf Bistrita CMF) s-au apreciat, in perioada 28 iulie-4 august, cu 14,65%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

AdePlast, crestere efectiva de peste 8 procente a productiei vandute, in primele sase luni

AdePlast a inregistrat, dupa primele sase luni ale acestui an, o crestere efectiva de peste 8 procente a vanzarilor de produse finite, asta in conditiile in care noi compania si-a asumat o crestere de 5 procente pana la sfarsitul anului, a declarat Bogdan Pirvu, CEO AdePlast.

Posta Romana a achitat peste 45% din datoriile inregistrate la bugetul de stat

Compania Nationala Posta Romana transmite ca in acest moment, are datoriile esalonate, respecta prevederile disciplinei financiare privind plata debitelor restante si a achitat, pana in prezent, peste 45% din suma datorata bugetului general consolidat al statului.

Capitala si judetul Ilfov reprezinta principalul pol de constructii in Romania. Aici se afla peste un sfert din locuintele noi finalizate la nivel national in T1

In Bucuresti si in judetul Ilfov s-au livrat in primul trimestru al acestui an 2 500 de locuinte, adica peste un sfert din numarul inregistrat la nivel national, informeaza zf. ro. Capitala si zona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )