Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite

Florinel Chis: eCommerce-ul este o oportunitate pentru afacerile locale in competitie cu marile lanturi * Piata comertului pe internet va ajunge, anul acesta, la o valoare de 3,6 miliarde de euro Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite, specializate, cu un alt set de calificari, in timp ce locurile de munca repetitive au tendinta de a fi automatizate, astfel incurajand locurile de munca creative, cu valoare adaugata, care vor fi remunerate mai bine, a declarat, Florinel Chis, presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO). Piata comertului pe internet va ajunge anul acesta la o valoare de 3,6 miliarde de euro, in crestere cu 30% in comparatie cu 2017 2,8 miliarde de euro), reprezentand circa 5,5% din totalitatea vanzarilor din sectorul retail din tara noastra, potrivit unei analize de piata facuta de ARMO si prezentata ieri in cadrul unei conferinte. continuă pe Ziarul Bursa

Comertul electronic va creste cu 8,8% pe an pana in 2022. Oportunitatile cele mai bune: in Romania si Bulgaria

Un scenariu conservator de crestere estimeaza extinderea comertului electronic in cele 6 piete mari ale Europei Centrale si de Est ECE) cu 8,8% pe an, de la o valoare initiala de 13,1 miliarde euro, pana la 20 miliarde euro.

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )