Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Antena3 Antena3,
Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei. continuă pe Antena3

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Profitul Samsung a inregistrat in al treilea trimestru cel mai mare declin din 2009, de 60%

Samsung Electronics a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare scadere a profitului operational din 2009 pana in prezent, respectiv 60%, ca umare concurentei crescute a Apple si a rivalilor din China,.

Comisia Europeana a aprobat crearea celui mai mare furnizor mondial de banane

Comisia Europeana a aprobat, vineri, fuziunea dintre compania americana Chiquita Brands International si firma irlandeza Fyffes, o tranzactie care va da nastere celui mai mare furnizor mondial de banane, transmite AFP.

Cel mai mare producator de biscuiti din Europa deschide o fabrica la Craiova. Compania a solicitat un imprumut la banca pentru finantarea investitiei

Reprezentantii companiei ETI din Turcia vor sa obtina un imprumut pe termen lung de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Banii vor fi folositi pentru finatarea fabricii de biscuiti din Craiova.

HTC publica un ultim teaser inainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al sau

HTC sustine un eveniment maine, in New York, iar HTC Eye pare sa fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informatii despre cel mai nou smartphone taiwanez. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Despre HTC Eye stim deja ca va avea pe fata o camera foto de 13 megapixeli insotita de un blit LED, iar pe spate va fi inlocuita camera UltraPixel din One si One M8) cu una de [].

Cel mai senzational artefact al celtilor din intreaga lume este coiful de la Ciumesti

Cel mai important artefact arheologic descoperit in judetul Satu Mare de-a lungul timpului este coiful celtic de la Ciumesti, acesta fiind si una dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor.

Subiectele zilei: Ziua fara apa calda nu a fost decat inceputul. Datoriile ascunse ar putea sista energia termica; Candidatii la prezidentiale au inceput campania cu un schimb de terenuri; Rusia a redevenit cea mai mare putere nucleara mondiala

Alba-neagra cu manualele scolare. Copiii din clasele I si a II-a vor ramane cel mai probabil anul acesta tot cu vechile manuale, sustin editorii, dupa ce si ultimele rezultate ale licitatiei anuntate de Ministerul Educatiei au fost contestate. Cei mai bogati romani din cele mai sarace judete: Cum a ajuns deputatul-fermier Iliuta la 4. 500 ha de teren si 15 milioane 65506;. Vasile Iliuta, agricultor din Baragan si membru al Parlamentului, recunoaste ca a dat spaga daca cineva i-a cerut.

Afacerile EY din Romania, cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est, dupa Turcia

ErnstYoung EY) a raportat in anul fiscal 2014 venituri globale de 27,4 miliarde de dolari, o crestere cu 6,8% fata de anul trecut. Biroul din Romania, cu peste 1. 000 de clienti, a inregistart cea mai mare rata de crestere din cele 22 de tari unde.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )