Libnet.ro
UNICEF

12:45

Comisia Europeana cere Poloniei sa suspende o noua si controversata reforma a sistemului judiciar

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana cere Poloniei sa suspende o noua si controversata reforma a sistemului judiciar

Comisia Europeana a cerut miercuri guvernului polonez sa suspende noile reforme controversate ale sistemului judiciar, care prezinta riscuri clare pentru independenta justitiei din aceasta tara, scrie AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Comisia Europeana cere Poloniei sa suspende o noua si controversata reforma a sistemului judiciar / Timmermans ameninta cu arma atomica - declansarea articolului 7

Comisia Europeana a cerut miercuri guvernului polonez sa suspende noile reforme controversate ale sistemului judiciar, care prezinta riscuri clare pentru independenta justitiei din aceasta tara, scrie AFP.

Comisia Europeana cere Poloniei sa suspende controversatele reforme din sistemul judiciar

Comisia Europeana a cerut miercuri guvernului polonez sa suspende noile reforme controversate din sistemul sau judiciar, aducand in discutie sanctiuni fara precedent in cazul in care Varsovia nu pune capat riscurilor clare care planeaza asupra statului de drept.

MAE: Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infrigement impotriva Romaniei

Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene, a informat membrii Comitetului de Coordonare a Sistemului national de gestionare a Afacerilor Europene, in sedinta care a avut loc miercuri, ca au fost clasate doua proceduri de infrigement impotriva Romaniei initiata de catre Comisia Europeana.

Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infrigement la adresa Romaniei

Comisia Europeana a decis clasarea a doua proceduri de infrigement care fusesera deschise impotriva Romaniei, a anuntat Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene.

MAE: Comisia Europeana a clasat doua proceduri de infringement impotriva Romaniei

Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene, le-a transmis membrilor Comitetului de Coordonare a Sistemului national de gestionare a Afacerilor Europene, in sedinta de astazi, ca au fost clasate doua proceduri de infrigement impotriva tarii noastre initiate de catre Comisia Europeana, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Comisia Europeana, preocupata din situatia din Polonia. Mii de persoane au iesit in strada, impotriva reformelor in Justitie

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca urmareste cu preocupare evenimentele din Polonia, unde mii de persoane au iesit in strada, in semn de nemultumire fata de reformele din Justitie.

Premierul Tudose: Toti membrii Cabinetului care gestioneaza proiecte cu Comisia Europeana trebuie sa faca vizite la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca m inistrii care gestioneaza proiecte cu Comisia Europeana vor face, pana la sfarsitul lunii iulie, o vizita la Bruxelles pentru a explica proiectele si pentru a beneficia de consultanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )