Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comisia Europeana claseaza mai multe proceduri de infringement pentru Romania legate de transport, TVA si alegeri

B1 B1,
Comisia Europeana claseaza mai multe proceduri de infringement pentru Romania legate de transport, TVA si alegeri

Comisia Europeana a adoptat, vineri, mai multe decizii de clasare a unor proceduri de infringement referitoare la Romania, legate de exercitarea dreptului de a fi ales pentru Parlamentul European, echipamente maritime,. continuă pe B1

Comisia Europeana il contrazice pe Sova: Nu exista termen minim pentru studiul de fezabilitate.

Comisia Europeana CE) il contrazice pe ministrul Transporturilor, Dan Sova, cu privire la perioada minima pentru realizarea studiului de fezabilitate in vederea construirii Autostrazii Pitesti-Sibiu. Intr-un raspuns trimis Hotnews, CE arata ca NU EXISTA o prevedere europeana referitoare la vreo durata minima pentru finalizarea studiului. Comisia Europeana nu a impus nici o limita de timp pentru elaborarea studiului de fezabilitate, o etapa necesara in pregatirea oricarui proiect cofinantat .

EXCLUSIV Comisia Europeana il contrazice pe Dan Sova pe tema autostrazii Pitesti-Sibiu: Nu am impus nici o perioada minima pentru studiul de fezabilitate. Care este miza

Comisia Europeana nu a impus nici o perioada minima de timp pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Directoratului General pentru politici regionale al Comisiei Europene. Informatia contrazice unul dintre cele mai folosite argumente ale ministrului Dan Sova pentru a justifica demararea constructiei autostrazii abia peste 2 ani: Realizarea efectiva a studiului de fezabilitate va dura 24 luni, o perioada minima impusa de catre Comisa Europeana. In 2012, guvernul Ponta a anulat o licitatie pentru actualizarea studiului de fezabilitate. Acum ar fi trebuit sa fie gata si constructia autostrazii ar fi putut fi inceputa chiar de anul acesta.

VIDEO Amenda record pentru CET Oradea. 33 de milioane de euro, sanctiunea de la Comisia Europeana

33 milioane de euro amend ape care Comisia Europeana a aplicat-o societatii de Termoficare Oradea pentru ca nu a incarcat in baza europeana de date, in temenul stabilit, certificatele de emisie de gaze.

Cum vor putea ocoli justitia companiile europene si americane, in viitorul Acord Trasatlantic de Liber Schimb. Propunerile-cheie puse pe hold de Comisia Europeana

Companiile americane si europene vor putea sa-si rezolve litigiile cu tarile UE sau cu SUA la curti de arbitraj speciale, ocolind instantele de judecata, insa in aceste cazuri documentele lor supuse litigiului vor fi facute publice, conform unor propuneri pe care Comisia Europeana le-a lansat joi in dezbatere publica.

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Republica Moldova: Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim din nou impreuna

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multe personalitati de peste Prut, cu ocazia implinii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, la inceputul procesului de formare a Romaniei Mari. Seful.

Dosarul Jaful din Olanda. Instanta: Hotii tablourilor ar fi furat mai multe opere de arta daca ar fi avut cu ce sa le transporte

Hotii tablourilor din Muzeul Kunsthal din Rotterdam ar fi furat mai multe opere de arta daca ar fi avut cu ce sa le transporte. Asta arata judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in motivarea deciziei prin care au decis condamnarea lui Radu Dogaru si a lui Eugen Darie, doi dintre hotii care si-au recunoscut faptele.

Top 5 alimente sanatoase care contin mai multe grasimi decat o gogoasa!

Avocado, maslinele, ouale si untul de arahide sunt cateva alimente despre care se stie ca ar face parte din categoria produselor sanatoase. Si totusi, contin mai multe grasimi decat o gogoasa glazurata! Iata insa de ce nu trebuie sa le elimini din regimul tau!.

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri

Aproape 600 de zboruri vor fi anulate din cauza grevei la Lufthansa! Compania aeriana germana va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din.

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri.

Compania aeriana germana,Lufthansa, va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din Frankfurt, aeroportul numarul trei la nivel european, potrivit B1. Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara sa faca greva joi, in cadrul unui conflict privind salariile. Verdi conteaza pe participarea a 1. 400 de membri ai personalului de la sol al aeroportului. Citeste si: Pilotii Lufthansa .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )