Libnet.ro
UNICEF

00:07

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri.

România Liberă România Liberă,
Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri.

Compania aeriana germana,Lufthansa, va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din Frankfurt, aeroportul numarul trei la nivel european, potrivit B1. Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara sa faca greva joi, in cadrul unui conflict privind salariile. Verdi conteaza pe participarea a 1. 400 de membri ai personalului de la sol al aeroportului. Citeste si: Pilotii Lufthansa . continuă pe România Liberă

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri

Aproape 600 de zboruri vor fi anulate din cauza grevei la Lufthansa! Compania aeriana germana va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din.

Mai multe aeroporturi din Germania se vor afla, joi, in greva

Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara, intre care si cel din Frankfurt, sa intre in greva joi. Aeroporturile Frankfurt si Munchen, cele doua cele mai.

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

Oamenii foloseau torte pentru a face lumina. Mai multe regiuni din Crimeea au ramas fara curent electric

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP. La Simferopol, principalul oras din.

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte .

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Republica Moldova: Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim din nou impreuna

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multe personalitati de peste Prut, cu ocazia implinii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, la inceputul procesului de formare a Romaniei Mari. Seful.

Crimeea, partial paralizata: mai multe zone au ramas fara electricitate

Mai multe zone din peninsula Crimeea se confrunta cu pene de electricitate, dupa ce Ucraina si-a redus drastic furnizarea de electricitate catre regiunea din sudul tarii. Crimeea primeste doar jumatate din energia electrica furnizata in mod normal, din cauza unor accidente petrecute la doua linii de electricitate ale companiei ucrainene de stat Ukrenergo.

Greva la Lufthansa. Personalul de la sol de pe marile aeroporturi din Germania a incetat lucrul

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol, programata intre 4. 30 si 15. 30, ora Romaniei. Compania aeriana Lufthansa a anulat aproximativ 600 de zboruri.

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol, programata intre 4. 30 si 15. 30, ora Romaniei. Compania aeriana Lufthansa a anulat aproximativ 600 de zboruri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )