Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Europeana: Marea Britanie trebuie sa-si plateasca obligatiile la bugetul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana: Marea Britanie trebuie sa-si plateasca obligatiile la bugetul UE

Marea Britanie trebuie sa isi onoreze angajamentele financiare pe care le-a facut fata de bugetul Uniunii Europene, asa cum un grup de prieteni platesc pe rand nota de plata la un bar, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Heineken preia 1.900 de pub-uri in Marea Britanie

Producatorul olandez de bere Heineken NV este aproape de realizarea achizitiei a circa 1. 900 de pub-uri in Marea Britanie, dupa ce un vehicul investitional care are legatura cu societatea si-a majorat detinerea la Punch Taverns Plc.

Comisia Europeana a amendat cu 68 milioane euro un cartel neobisnuit al companiilor de reciclare a bateriilor auto

Comisia Europeana a amendat cu 68 milioane euro trei companii care au intretinut un cartel al reciclarii bateriilor auto, fiind vorba despre un cartel neobisnuit fiindca acele companii s-au inteles sa tina preturrile cat se poate de jos, nu foarte ridicate. Din 2009 trei companii s-au inteles sa cumpere baterii folosite la preturi cat mai mici posibile, pentru a-si maximiza profitul. Cele trei companii sanctionate sunt Campine Belgia), Eco-Bat Technologies UK) si Recylex Franta). Johnson Controls a scapat de amenda fiindca a dezvaluit existenta cartelului.

Comisia Europeana avertizeaca ca va sanctiona statele membre care nu isi respecta angajamentele privind refugiatii

Comisia Europeana ar putea lua in considerare luna viitoare, daca va fi necesar, masuri de sanctionare a statelor membre UE care nu isi onoreaza angajamentele in privinta primirii de refugiati, a transmis miercuri prim-vicepresedintele Executivului comunitar, Frans Timmermans.

Comisia Europeana ameninta Polonia cu suspendarea dreptului la vot. Angela Merkel, la Varsovia

Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene, a avertizat ca Uniunea Europeana ar putea suspenda drepturile de vot ale Poloniei in institutiile comunitare in cazul in care Guvernul de la Varsovia nu respecta principiile statului de drept. Cu siguranta acest subiect va fi discutat si pe timpul vizitei cancelarului Germania, Angela Merkel, la Varsovia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )