Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana propune un val de renovari ale cladirilor si un un nou Bauhauseuropean

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana propune un val de renovari ale cladirilor si un un nou Bauhauseuropean

Comisia Europeana a prezentat miercuri strategia privind valul de renovari ale cladirilor pentru a imbunatati performanta energetica a cladirilor, prin care isi propune, pana in 2030, renovarea a 35 de milioane de cladiri care ar putea crea pana la 160 000 de locuri de munca verzi suplimentare in sectorul constructiilor. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana propune un val de renovari ale cladirilor

Scopul strategiei este imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele care traiesc in cladiri.

Comisia Europeana prezinta zilnic date financiare ale raspunsului la coronavirus

Comisia Europeana a lansat o pagina web speciala pe Platforma de date deschise privind coeziunea pen.

Raport Comisia Europeana: 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni se declara multumiti de orasul lor

Comisia Europeana a publicat marti un raport privind calitatea vietii in orasele europene si, potrivit acestuia, 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni se declara multumiti de orasul lor, comparativ cu o medie europeana de 89%.

COMISIA EUROPEANA: 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni sunt multumiti de orasul lor

In cadrul celei de a 18-a Saptamani europene a regiunilor si oraselor, Comisia Europeana a publicat un raport privind calitatea vietii in orasele europene. Rezultatele a 58. 100 interviuri realizate in 83 de orase arata ca, in 2019, 9 din 10 persoane s-au declarat satisfacute de viata in orasul lor. in privinta Romaniei, 95% dintre clujeni si 82% dintre bucuresteni sunt multumiti de orasul lor, comparativ cu media europeana de 89%.

Acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda a fost notificat la Comisia Europeana

Guvernul a notificat marti catre Comisia Europeana acordul incheiat cu SUA referitor la construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si retehnologizarea reactorului 1, a anutat ministrul economiei Virgil Popescu, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a precizat ca notificarea a fost facuta conform prevederilor Tratatului EURATOM, cooperarea in cadrul acordului fiind subordonata prevederilor nationale, europene si internationale.

Comisia Europeana inaspreste regulile interne impotriva covid-19

Comisia Europeana inaspreste regulile interne in scopul prevenirii raspandirii COVID-19, dupa ce comisarul european pentru inovatie, cercetare, cultura, educatie si tineret, Mariya Gabriel, a anuntat ca a fost testata pozitiv pentru covid, informeaza luni politico. eu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )