Libnet.ro
UNICEF

09:45

Comisia Europeana: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mina Andreeva, precizand ca raportul va fi lansat o data pe an, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

CE: Raportul MCV pentru Romania, publicat la inceputul lui 2015

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, relateaza Mediafax.

Raportul MCV pentru Romania, publicat la inceputul anului 2015

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015, a anuntat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mina Andreeva. Urmatorul raport MCV va fi la.

Oficial CE: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2015, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mina Andreeva. Urmatorul raport MCV va.

Ministerul Fondurilor Europene raspunde IPP: Nu exista riscul de neadoptare a Programelor Operationale de catre Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene MFE) respinge integral afirmatiile legate de existenta oricarui risc de intarziere de atragere a fondurilor alocate pentru perioada 2014 - 2020, precum si a existentei unui risc de neadoptare a Programelor Operationale de catre Comisia Europeana.

Valcov: Vineri vom avea bugetul definitivat. Pe 10 decembrie, cand pleaca Comisia Europeana si FMI, venim cu el in Parlament. Nu vor fi cresteri de taxe

Bugetul pentru 2015 va fi definitivat pana vineri, urmand ca ulterior sa fie discutat cu delegatia Comisiei Europene si a Fondului Monetar International FMI), iar pe 10 decembrie va fi trimis Parlamentului, a declarat Darius Valcov, ministrul delegat pentru Buget, acesta aratand ca nu vor exista cresteri de taxe si se ia in calcul reducerea TVA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )