Libnet.ro
UNICEF

15:15

Comisia Europeana si-a prezent propunerile privind supravegherea bancara la nivelul zonei euro

Hotnews Hotnews,
Comisia Europeana si-a prezent propunerile privind supravegherea bancara la nivelul zonei euro

Presedintele executivului european, Jose Manuel Barroso, a anuntat miercuri noul pachet de propuneri ale Uniunii Europene UE) in ceea ce priveste supraveghere bancara la nivelul zonei euro. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana reduce fondurile puse la dispozitia Romaniei

Fondurile puse la dispozitia Romaniei pentru programele legate de sectorul regional, mediu, transport si competitivitate, vor fi reduse de Comisia Europeana din cauza unor neregularitati identificate in zona.

Iulia Motoc (CCR): Dreptul Romaniei de a vota in UE poate fi suspendat de Comisia Europeana

Dreptul Romaniei de a vota in UE poate fi suspendat de Comisia Europeana, este avertismentul judecatorului CCR Iulia Motoc, in caz ca raportul pe justitie de la sfarsitul anului va fi unul negativ pentru.

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat pentru Bankia

Comisia Europeana si-a dat ieri acordul pentru injectia de capital in valoare de 4,5 miliarde de euro facuta de Spania in grupul bancar Bankia, adaugand ca asteapta un plan de restructurare pentru aceasta banca, transmite AFP, conform Agerpres.

Iulia Motoc (CCR): Comisia Europeana poate suspenda dreptul de vot al Romaniei.

Judecatoarea Iulia Motoc, de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), a explicat, intr-un interviu acordat Digi 24, ca CE poate suspenda dreptul de vot al Romaniei. Citeste si: Iulia Motoc, judecator la CCR: Grave sunt atacurile individuale la adresa judecatorilor Comisia de la Venetia nu este o Curte, foarte des am auzit in Romania ca ar fi o Curte, sanctiunile nu exista acolo in mod direct. In schimb, se vor reflecta in Mecanismul de Cooperare si Verificare care se va adopta la .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )