Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia parlamentara pentru controlul SRI va fi votata in Plen. Surse News.ro: Gabriel Vlase sau Georgian Pop vor putea fi sefii comisiei

România Liberă România Liberă,
Comisia parlamentara pentru controlul SRI va fi votata in Plen. Surse News.ro: Gabriel Vlase sau Georgian Pop vor putea fi sefii comisiei

Parlamentarii vor decide incursul zilei de luni componenta comisiile pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI) si a Serviciului de Informatii Externe SIE). Conforma News. ro, Liviu Dragnea a sugerat, duminica seara, ca PSD ar putea prelua conducerea ambelor comisii de control ale serviciilor secrete. Acum, sefia Comisiei SRI ar urma sa revina PSD-ului prin Gabriel Vlase sau Georgian Pop. continuă pe România Liberă

Surse: Parlamentul voteaza luni noile comisii pentru controlul SRI si SIE

Plenul comun al Parlamentului va fi convocat, luni, la ora 16:00, pe ordinea de zi figurand, pe langa constituirea Comisiei de ancheta pentru rectificarile bugetare din 2016, si votul asupra componentei comisiilor pentru controlul SRI si SIE, au mentionat, vineri,pentru Mediafax, surse parlamentare.

Comisia parlamentara SIE este negociata pentru PNL. Liviu Dragnea sugereaza ca PSD va lua ambele comisii, SRI si SIE

Parlamentarii vor decide in cursul zilei de luni componenta comisiile pentru controlul Serviciului Roman de Informatii SRI) si a Serviciului de Informatii Externe SIE). Conform News. ro, Liviu Dragnea a sugerat, duminica seara, ca PSD ar putea prelua conducerea ambelor comisii de control ale serviciilor secrete.

Adrian Tutuianu: Comisia parlamentara de control a activitatii SRI va audia conducerea Serviciului (VIDEO)

Noul presedinte al comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Adrian Tutuianu, a declarat luni ca va trimite o solicitare la SRI si apoi se va stabili o data in care conducerea serviciului va fi.

SURSE: Calin Popescu Tariceanu, propus de ALDE sa preia sefia comisiei pentru controlul activitatii SRI

Calin Popescu Tariceanu a fost propus de ALDEsa preia sefia comisiei SRI, potrivit unor surse parlamentare, informeaza News. ro. Sursele citate sustin ca cei de la ALDE ar urma sa propuna ca la.

Surse: Cine sunt parlamentarii care vor controla serviciile secrete

Plenul comun al Parlamentului voteaza, luni, componenta comisiilor pentru controlul SRI si SIE. Sefia Comisiei de control a activitatii a SRI va fi a Puterii, in timp ce Opozitia va primi sefia celeilalte structuri, potrivit unor surse politice. Totodata, PMP e singurul partid care nu va primi niciun loc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )