Libnet.ro
UNICEF

19:31

SURSE: Calin Popescu Tariceanu, propus de ALDE sa preia sefia comisiei pentru controlul activitatii SRI

B1 B1,
SURSE: Calin Popescu Tariceanu, propus de ALDE sa preia sefia comisiei pentru controlul activitatii SRI

Calin Popescu Tariceanu a fost propus de ALDEsa preia sefia comisiei SRI, potrivit unor surse parlamentare, informeaza News. ro. Sursele citate sustin ca cei de la ALDE ar urma sa propuna ca la. continuă pe B1

Surse News.ro: Calin Popescu Tariceanu, propus de ALDE pentru sefia comisiei SRI

ALDE l-ar propune pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentur sefia comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI). Informatia a fost prezentata, pe surse, de catre News. ro.

Culisele negocierilor pentru sefia Comisiei SRI din Parlament. Fostul sef al CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, cercetat de DNA, este noul presedinte al forului. De ce nu a fost sustinut Calin Popescu-Tariceanu pentru aceasta functie

PSD a respins pretentiile ALDE de a detine sefia Comisiei SRI din Parlament pentru Calin Popescu Tariceanu. Functia va fi detinuta de social-democratul Adrian Tutuianu. Negocierile politice au avut ca rezultat un amestec de membri cu probleme penale sau fara experienta in domeniu. Doar Cezar Preda PNL) si Attila Verestoy UDMR) au experienta in relatia cu serviciile secrete.

Momentul Zilei |Calin Popescu Tariceanu: Jos Mascarada! Jos abuzul!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost, luni, protagonistul unui moment hilar in timpul sedintei Plenului reunit al Parlamentului. Tariceanu a scandat ironic Jos Mascarada! Jos abuzul!, dupa ce deputatul PMP Robert Turcescu a protestat de la tribuna Parlamentului impotriva componentei politice a comisiilor de control a SRI si SIE.

Tariceanu, despre suspendarea lui Florian Coldea: Ancheta SRI trebuie sa clarifice in ce masura a contribuit la transformarea Romaniei intr-un stat mafiot

Romania a devenit, in ultimii 12 ani, un stat mafiot, in care unele institutii de forta si unele componente ale puterii judecatoresti au fost transformate in instrumente politice si de musamalizare a unor ilegalitati grave comise la cel mai inalt nivel si in anturajul acestuia, sustine seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. in opinia sa, ancheta SRI in cazul generalului Florian Coldea ar trebui sa lamureasca in ce masura a contribuit serviciul la transformarea tarii intr-un astfel de stat.

Comisii de control SRI si SIE vor fi constituite luni in Parlament: PSD preia sefia comisiei SRI, PNL primeste sefia comisiei PNL (VIDEO)

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a constitui Comisiile de control SRI si SIE. Potrivit unor surse politice, sefia Comisiei de control a activitatii SRI va fi a.

JOS MASCARADA! JOS ABUZUL! Scandal-monstru in Parlament intre TURCESCU si TARICEANU cu privire la componenta comisiei SRI (VIDEO)

Scandal-monstru in plenul Camerei Deputatilor intre deputatul PMP Robert Turcescu si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Totul a pronit de la faptul ca, potrivit algoritmului parlamentar,.

Tariceanu: Aliatii nostri asteapta sa vada in ce masura a contribuit SRI la transformarea Romaniei in stat mafiot

Calin Popescu-Tariceanu afirma intr-un comunicat de presa ca opinia publica romaneasca, mass media si aliatii nostri asteapta sa vada in ce masura a contribuit SRI prin actiunea sa sau prin pasivitatea sa la transformarea Romaniei in stat mafiot, in ce masura SRI si-a abandonat misiunile legale in favoarea unor actiuni politice partizane si ca la acest obiectiv trebuie sa participe si presedintele Romaniei, avertizand ca, daca nu o va face, va fi drastic sanctionat de electorat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )